LIJEPA VODITELJICA

DORIS PINČIĆ SELFIJEM SVE RASPAMETILA: ‘Ne mogu te opivat ni Karan i Gibonni skupa’; Voditeljica odgovorila na komentar

Jedna pratiteljica izrazila je želju da se život svima što prije vrati u normalu, a ostali su Doris obasuli komplimentima

Voditeljica Doris Pinčić pratiteljima na Instagramu podijelila je selfi iz svog automobila. Pozirala je u bundi bedž boje i istobojnoj kapi, a prema kameri uputila je lagani smiješak.

DORIS PINČIĆ OTKRILA ŠTO VOLI RADITI UJUTRO I POZIRALA U KUĆNOM OGRTAČU: ‘Sramota, 12 sati je, a ti u spavaćici’

“Hladna, maglovita jutra i dugi semafori – zagrebačka jesen. Kako mi se držite u ovom svemu oko nas, ali onako iskreno?”, pitala je fanove, no odmah je dobila kompliment od jednog pratitelja.

“Ne mogu te opivat ni Karan i Gibonni skupa”, napisao joj je uz crveno srčeko, a Doris mu je odgovorila emojijima koji plaču od smijeha.

Jedna pratiteljica izrazila je želju da se život svima što prije vrati u normalu. “Samo da sve ovo čim prije prođe, i da se vratimo, koliko toliko, normalnom životu. Ova je godina definitivno veliki test za psihu čovjeka. Tko je izdržao i tko izdrži još ovo što je ostalo, moći će slaviti”, napisala je.

ONA JE OD RANOG JUTRA NA NOGAMA: Doris Pinčić pokazala kako provodi slobodno vrijeme; ‘Juha spremna već u 8’

Doris joj je odgovorila “Baš tako” i poslala joj je pusu. Ostali fanovi obasuli su svoju omiljenu voditeljicu komplimentima i lajkovima.

Povratak na Net.hr