SASVIM SE OGOLILA

DORIS PINČIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ DOJI I ZNAKOVIT STATUS: ‘Neću reći da su svi muškarci isti, ali…’

Omiljena hrvatska voditeljica progovorila o majčinstvu i osvrnula se na temu koja već neko vrijeme golica javnost

Doris Pinčić (31) pridružila se ženama koje na društvenim mrežama, pod oznakom #pričeiznutra, govore svoja iskustva o majčinstvu, trudnoći i svemu što su proživjele u tim danima koji su za sve trebali biti najljepši.

Omiljena hrvatska voditeljica nedavno se razvela od pjevača Borisa Rogoznice (31), a sada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj doji mlađe dijete, kćer Gitu, uz koju je napisala podulji status.

DORIS PINČIĆ ZAISTA CVJETA NA POSLOVNOM PLANU: Njezina tvrtka ostvarila je pozamašan godišnji prihod

View this post on Instagram

Joj, kad se sjetim trenutaka kad su bili ovako mali..i tog mirisa bebe..i sveg ludila koje ide uz novorođenče u kući.. :) Prelijepo je i preludo biti majka, ja sam to zbilja oduvijek htjela i svaki dan sam iznova zahvalna što imam zdravu djecu koja su mi lagano i bezbolno stigla iako su mi sa 14 godina dijagnosticirani policistični jajnici zbog kojih sam uvijek strahovala da to neće ići tako lako. Na kraju mi je život dao da o tome ne moram misliti i brinuti i nemam druge nego doista istinski biti zahvalna. No, imam mnogo prijateljica koje nisu te sreće i jako boli kad ih netko gotovo svakodnevno i nerijetko nebitan propitkuje-a zašto još nemate djecu, što ne valja..A pogotovo kad netko sugerira-pusti karijeru, djeca su važna.. Nažalost više puta sam tješila prijateljicu koja ne može ili ne može tako lako, a ovo joj se pitanje tako često i bez imalo obzira postavlja.  Polako ljudi, previše se mi svi u tuđe maternice petljamo, nije lako biti roditelj, a mnogima među nama ni doći do toga. Netko ne može, netko ne želi ( pa i to je u redu, tko smo mi da propitkujemo tko će kako živjeti..) i sve je to u redu. Jedino što nije je to neprestano čačkanje po ženskoj energiji i organima… Ja nikad neću reći da su svi muškarci isti ni da su muškarci negativci, ali doista, nisam primijetila da se njih toliko propitkuje o intimnim stvarima koliko se nas pita.. Ajmo svi skupa malo lakše.. prvo mi same jedna po drugoj a onda i svi ostali..možemo mi to.  Imate li i vi priča koje su zadirale u vašu žensku intimu, koje su vas pogađale, rušile i dirale gdje nisu smjele.. budimo jedna drugoj stup, podijelite i vi vaše #pričeiznutra ❤️

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Roditeljstvo i zdravstveni problem

“Joj, kad se sjetim trenutaka kad su bili ovako mali… i tog mirisa bebe… i svega ludila koje ide uz novorođenče u kući”, započela je svoju objavu Doris te priznala s kojom se dijagnozom nosi od svoje 14. godine.

“Prelijepo je i preludo biti majka, ja sam to zbilja oduvijek htjela i svaki dan sam iznova zahvalna što imam zdravu djecu koja su mi lagano i bezbolno stigla iako su mi s 14 godina dijagnosticirani policistični jajnici zbog kojih sam uvijek strahovala da to neće ići tako lako. Na kraju mi je život dao da o tome ne moram misliti i brinuti i nemam druge nego doista istinski biti zahvalna”, napisala je Doris.

DORIS PINČIĆ KOMENTIRALA BEROŠA: ‘Vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog’

‘Ajmo svi skupa malo lakše…’

Akademska glumica iz Zadra u nastavku je istaknula kako se svi previše petljaju u tuđe maternice te da nije lako biti roditelj, a mnogima nije lako ni zatrudnjeti.

View this post on Instagram

Jer ja letim kad sam kraj tebe ❤️ #sretanmajčindan💕

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

“Nikad neću reći da su svi muškarci isti ni da su muškarci negativci, ali doista, nisam primijetila da se njih toliko propitkuje o intimnim stvarima koliko se nas pita. Ajmo svi skupa malo lakše… Prvo mi same jedna po drugoj, a onda i svi ostali… Možemo mi to”, zaključila je Pinčić.

Povratak na Net.hr