ZABRINUTA MAJKA

DORIS PINČIĆ KOMENTIRALA BEROŠA: ‘Vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog’

‘Ne da vjerujem, ja sam sigurna da naše društvo može, mora i zna bolje’, napisala je Doris

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na svom se Instagramu očitovala o objavi ministra Vilija Beroša o tome kako će roditelji u bolnicama svoju djecu moći posjetiti na samo 15 minuta zbog pandemije koronavirusa te je izrazila nadu kako će se to ipak riješiti.

DORIS PINČIĆ POBJEGLA IZ ZAGREBA ZA VIKEND, OBJAVILA FOTOGRAFIJU VESELOG DRUŠTVA: ‘Život je nekad baš mio’

“Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti svoju djecu kako se smiju, vole, rastu… Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli, u takvim situacijama bezuvjetna ljubav pokazuje svu svoju snagu i svaki bi roditelj potpisao isti tren da sve teško padne na naša umjesto na njihova leđa.

Za vrijeme karantene moj Donat igrajući se po kući pao je, udario se u glavu i doživio je lagani potres mozga popraćen vrtoglavicom, povraćanjem i buncanjem. Divni, posvećeni doktori objasnili su nam da mora, za njegovo dobro i za svaki slučaj ostati u bolnici ali da ja ne smijem biti u bolnici tu noć. Ni na stolici, ni u hodniku ni u krugu odjela. Karantena je, Covid divlja. U suzama i strahu ostao je u, kako ga je on nazvao – zatvoru.

Instagram/Doris Pinčić Rogoznica

‘Djeca uvijek trebaju roditelje’

Tu noć nisam plakala ali nisam baš ni disala kako treba. Ujutro kad su ga pustili i došao je kući uz potvrdu da će sve biti u redu krenule su suze. Prije svega od sreće, od zahvalnosti što imam zdravu djecu i što ovakve situacije mogu nabrojati na prste jedne ruke. A drugi red suza išao je za sve roditelje i djecu koji to jutro nisu zagrlili jedni druge jer su na bolničkom liječenju danima, neki tjednima.

Djeca uvijek trebaju roditelje ili skrbnike, a kad su bolesni i još više. Korona je neupitno opasna, nisam epidemiolog, nisam doktor ali vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog da roditelji bolesnoj djeci u posjet mogu doći na 15 minuta.

OBOJE SU U ZADRU: Boris je zauzet svirkama, a Doris? Voditeljica je otkrila s kim ona provodi vrijeme

Ne da vjerujem, ja sam sigurna da naše društvo može, mora i zna bolje, kao i da ćemo pronaći pravi način za ovo riješiti”, napisala je Doris.

Povratak na Net.hr