IDE JOJ

DORIS PINČIĆ ZAISTA CVJETA NA POSLOVNOM PLANU: Njezina tvrtka ostvarila je pozamašan godišnji prihod

Tvrtka se bavi proizvodnjom filmova, videofilmova i televizijskog programa, a Doris je trenutno jedina zaposlena te je ujedno i direktorica.

Tvrtka DPR d.o.o, koju je Doris Pinčić prije razvoda vodila zajedno sa suprugom Borisom Rogoznicom, lani je ostvarila godišnji prihod od 1,2 milijuna kuna, što je čak 491.000 kuna više nego 2018. godine kad je ostvarila godišnje prihode u iznosu od 713.000 kuna, stoji na stranicama Poslovne Hrvatske.

POBJEDNICI 60. SPLITSKOG FESTIVALA: Prva nagrada žirija Huljićevoj pulenici, a publiku su osvojili Neno Belan i Zorana

DORIS PINČIĆ I BORIS ROGOZNICA ‘UHVAĆENI’ ZAJEDNO U ZAGREBU: ‘Razlog našeg posjeta bilježniku nije razvod braka’

Navodi se da je primarna djelatnost tvrtke proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa, a Doris je trenutno jedina zaposlena te je ujedno i direktorica. Tvrtka je osnovana 2015. godine, a prijavljena je u Velikoj Mlaki.

“Zajedno smo vlasnici obiteljske tvrtke u kojoj smo se zaposlili kako bismo sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge. Tako da tu nema klasične hijerarhije. Ona je direktorica u firmi, jer netko to treba biti, ali svi prihodi idu u zajednički mlin, koji našoj obitelji služi za egzistenciju i daljnje ulaganje”, rekao je Boris u rujnu prošle godine za Slobodnu Dalmaciju.

Povratak na Net.hr