ŽRTVA NASILJA

PJEVAČICA E.T.-A PROGOVORILA O SVOJOJ INTIMNOJ DRAMI: ‘Proživljavam horor’

Domaća pjevačica već duže vrijeme trpi zlostavljanje od strane bivšeg partnera Krešimira.

Kako je Net.hr prvi izvijestio, bivšu pjevačicu grupe E.T., Katarinu Rautek, navodno već duže vrijeme zlostavlja bivši partner Krešimir Svitlanović, koji se još uvijek nije uspio pomiriti s njihovim prekidom. Ionako ozbiljna situacija kulminirala je proteklog petka, a pjevačica je sada o incidentu progovorila i za InMagazin.

“Dogodilo se to da me moj nevjenčani suprug pokušao ubiti. Počinio je nasilje nad obitelji, prijavljivan je dva puta i sad je to napravio s teleskopskom palicom. Pratio me, snimao, maltretirao psihički i fizički na kraju. Očito nitko ne može s jakom ženom”, rekla je Katarina.

Katarina Rautek

“Nanio mi je fizičke ozljede, sve je dokumentirano. Ja moram dalje zbog svoje djece”, dodala je pjevačica.

Iako se nagađalo da se u nasilnom pohodu Krešimiru pridružio i Katarinin brat, pjevačica tvrdi da on nema ništa s tim. “Pogodilo me da je dotični uvukao mog brata u to jer on je upao u moju kuću. Htio je oteti mog sina koji je bio kod bake i djeda na vikendu i onda je mog brata izvukao iz kreveta, čisto da ima nekog pokraj sebe. Ja ne znam što se njemu dogodilo u glavi”, otkrila je pjevačica.

Hit records

Kao povod napada navodi se ljubomora na Katarinina novog partnera, no ona tvrdi da nema dečka i da su joj u ovoj situaciji jedino važna djeca i njihova sigurnost.

“Ako se meni nešto dogodi, želim da se zna s koje je strane to poteklo. Trzam se na svako trzanje vrata, pitam se je li to on ili nije, to je horor koji proživljavam”, priznala je Katarina.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr