IZVUKLA SE

DOMAĆA GLUMICA OTVORILA DUŠU: ‘Bila sam u stravičnoj fazi, u teškoj depresiji’

Domaća glumica progovorila je o teškom životnom razdoblju.

Glumica Hana Hegedušić oduševljava nas svojim transformacijama u popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato, a Storyju je priznala da su je još u prvoj sezoni pokušali nagovoriti na sudjelovanje, no ona se tome, sve do sada, odupirala zbog djece, ali i drugih projekata.

DOMAĆA GLUMICA NE SKRIVA SREĆU: Rastava je bila dobra odluka, sada sam opet sretno zaljubljena

Hana je konačno prihvatila ponudu i nije požalila jer se u showu odlično zabavlja.

Hana Hegedušić bila je pobjednica prve večeri
Hana Hegedušić bila je pobjednica prve večeriFoto: Branko Banjac/Nova TV

Za Story je progovorila o svom talentu za ples, ali i odnosu s roditeljima, poznatim glazbenicima Ksenijom Erker i Hrvojem Hegedušićem. Iako je prije nekoliko godina priznala da njezin odnos s majkom oscilira, danas se dobro slažu.

“Sad je sve odlično. Rekla sam to gledajući iz svoje perspektive, jer kad sam studirala na Akademiji dramske umjetnosti, bila sam u stravičnoj fazi, u teškoj depresiji, ali u tom trenutku to nisam znala. Samo ti je svega dosta, ne želiš nikoga čuti, ne želiš razgovarati ni s mamom, ni s tatom, ni s prijateljima jer si u nekom mraku. To mi se nekako dogodilo i psihički mi je bilo jako teško, ali u jednom trenutku rekla sam da je to samo faza koja će proći. Poslije sam shvatila da se tako ne može živjeti, počistila sam neke stvari za sobom i, na sreću, mama, tata i prijatelji to mi nikad nisu zamjerili. Tada sam bila malo udaljena, micala sam sve od sebe i svašta se događalo u mojoj glavi, ali preživjeli smo”, iskreno je progovorila poznata glumica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr