OPET LJUBI

DOMAĆA GLUMICA NE SKRIVA SREĆU: ‘Rastava je bila dobra odluka, sada sam opet sretno zaljubljena’

Njezino lice ovih dana definitivno zvuči poznato, jer malo tko je ostao ravnodušan na fenomenalne transformacije glumice Hane Hegedušić u showu Tvoje lice zvuči poznato. A osim na poslovnom planu, glumici ruže cvjetaju i u ljubavnom životu.

Počela je nova sezona popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, a glumica Hana Hegedušić odmah je prikovala sve za male ekrane svojim sjajnim transformacijama zbog kojih je i pobijedila u prve dvije epizode showa.

SKINULE SEVERINU, ALI SAMO JE JEDNA WHITNEY! Hana opet pobijedila u epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Glumica, koja je trenutno i glavna zvijezda popularnog mjuzika Pacijenti, s 13-godišnjom kćeri Petrom i 11-godišnjim sinom Jurišom, koje ima s bivšim životnim partnerom Petrom Čolićem, živi u okolici Varaždina, za Večernji.hr je progovorila i o privatnom životu.

FENOMENALNI NASTUP: Hana Hegedušić nasmijala i oduševila nevjerojatnom transformacijom

#erdut #ljepota #dunav @brzica 🍷❤️👍

A post shared by Hana Hegedusic (@hanahegedusic) on

“Pokazalo se da je prekid bio jako dobra odluka i s moje i s njegove strane. Otkad se to počelo raščišćavati te otkad smo Pero i ja počeli graditi jedan zreo i dobar odnos, sve je lakše. Roditelji smo i to će nas zauvijek vezati”, rekla je glumica za Večernji.

Trenutno ona i djeca žive kod njezine majke, glazbene dive Ksenije Erker, a Hana je otkrila da je i ponovno sretno zaljubljena u jednog Tomislava.

Povratak na Net.hr