DEČKI VOLE STRUJU

DOLEŽAL ZAMRZAVA SALO, BORNA RAJIĆ UBRIZGAVA KRV: Evo kako poznati Hrvati održavaju ljepotu

Poznati Hrvati odustali su od liposukcije i faceliftinga i priklonili se manje invazivnim metodama uljepšavanja i pomlađivanja. Među popularnijima su zamrzavanje sala i takozvani ‘vampirski lifting’.

Hrvatske zvijezde vole biti u trendu pa su tako kirurške metode pomlađivanja zamijenili onim manje invazivnim, poput smrzavanja sala odnosno kriolipolize.

HRT POTVRDIO: ‘Sanja Doležal odlazi iz emisije ‘Dobro jutro’, ovo je nova ekipa voditelja’

Upravo se tom zahvatu podvrgnula pjevačica i voditeljica Sanja Doležal te skinula višak masnog tkiva s bedara i donjeg dijela trbuha, piše 24 sata.

Sanja Doležal
Sanja DoležalFoto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zahvat u kojem kirurg usiše masno tkivo i zamrzne ga kako bi se prirodno razgradilo vrijedan je 6000 kuna, a rezultati su vidljivi odmah.

PONOVNO ‘ODUŠEVLJAVA’: Borna Rajić modnom kombinacijom opet ostavila bez teksta

Osim zamrzavanju sala, poznati Hrvati vole i lasersko uklanjanje bora i tretmane krvnom plazmom ili ‘vampirski lifting’. To je postupak ubrizgavanja plazme izdvojene iz vlastite krvi u lice, čime se potiče proizvodnja kolagena. Osim Sanje, tom su se tretmanu podvrgle i Doris Pinčić Rogoznica te Borna Rajić.

borna-rajic

No, ne pomlađuju se samo žene.

Jasmin Stavros godinama ubrizgava botoks, voli tretmane kisikom i laserima, a redovito ide i na tretmane teenliftinga – elektrostimulacije mišića lica i vrata. Na isti tretman ide i Rade Šerbedžija.

KONAČNO OTKRIO KAKO ŽELI IZGLEDATI: Evo tko je Nevenu Ciganoviću inspiracija za plastične operacije

Neven Ciganović poznati je ljubitelj plastične kirurgije. Već je desetak puta bio na operacijama, ali voli i kozmetičke tretmane.

 

Povratak na Net.hr