'Dok sam se tuširao otpao mi je komad nosa!'

Frontman rock benda 1980-ih, Status Quo, Francis Rossi u intervjuu za britanski The Sun otvorio je svoju dušu i iskreno progovorio o svojoj ovisnosti. Ovaj 64.godišnji rocker, krajem 1980-ih bio je teški ovisnik o kokainu i alkoholu

Francis Rossi u svom poroku tonuo je sve dublje i dubolje, dok mu jednoga dana nije otpao komad nosa. U to vrijeme trošio je enormne svote novaca na ‘bijei prah’, a danas kaže da je potrošio više od 18 milijuna kuna.

‘Zaista nisam htio biti ovisnik o kokainu i alkoholu, to me jednostavno preuzelo. Od 1979. Do 1987. godine svakodnevno sam konzumirao velike količine kokaina. To je imalo svoje posljedice – jednoga dana dok sam se tuširao otpao mi je dio septuma, točno sam čuo kako pada kadu i odlazi u slivnik’, ispričao je Rossi kojeg su se i to vrijeme vlastita djeca bojala.

‘Moja vlastita djeca su me se bojala, mislili su da sam potpuni luđak. Nikad im pelene nisam promijenio, a bivša supruga Marietta sklanjala ih je od mene čim bih ušao u kuću’, ispričao je glazbenik koji je osim kokain, redovito konzumirao i alkohol.

Kako kaže, nikada se nije trijeznio a za doručak bi umjesto kave popio viski. Ipak, sve mu je to bila dobra škola i danas živi potpuno drugačijim životom.

‘Danas živim zdravo. Nakon incidenta u kojem sam izgubio komad nosa, uplašio sam se da se raspadam pa sam promijenio ploču’.

Povratak na Net.hr