Disneyev dirljivi oproštaj od Robina Williamsa

Brojne slavne osobe su putem društvenih mreža odale počast Robinu Williamsu, a jednu od dirljivijih oproštajnih poruka izradio je Eric Goldberg, nadzorni animator za Duha.

U čast mnogim doprinosima za Disney, od kojih je najpoznatiji onaj kad je Robin Williams posudio glas Duhu iz Aladina, tvrtka je odala počast dirljivim umjetničkim djelom kojeg je izradio Eric Goldberg, nadzorni animator za lik Duha.

Uz crtež je navedena i izjava Roberta Igera, predsjednika i izvršnog direktora tvrtke Walt Disney: ‘Duboko smo ožalošćeni gubitkom Robina Williamsa, predivnog, darovitog čovjeka koji je dotaknuo naša srca i nasmijavao nas. Nevjerojatan glumac i komični genije, Robin će zauvijek biti zapamćen po nekim od najomiljenijih likova od vanzemaljca Morka u ABC-jevoj seriji Mork & Mindy do plahog Duha u Disneyjevom Aladdinu. Bio je istinska Disney legenda, voljen član naše obitelji i nedostajat će nam. Pridružujemo se Robinovim prijateljima i obožavateljima svugdje u žalosti i njegovoj obitelji upućujemo naše misli i sućut u ovom teškom trenutku.’

Povratak na Net.hr