SNAŽNA EMOTIVNA PORUKA

DINO MERLIN IMA NOVI SPOT I PJESMU: U jednom danu pogledana je 800.000 puta na YouTubeu

Dino svojoj publici poručuje da u ovim teškim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, ali i sebi samima da iz ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji

Glazbeni čarobnjak Dino Merlin objavio je prvu pjesmu i spot “Mi” s nadolazećeg 12. studijskog albuma i “srušio” internet. U samo jednom danu dostigao je skoro 800.000 pregleda na YouTubeu i zasjeo na vrh trending liste u cijeloj regiji.

‘O nama ovisi hoće li promjena ići nabolje’

Sarajevski kantautor i jedna od najvećih regionalnih zvijezda, koja iza sebe ima nekoliko svjetskih turneja i desetke spektakularnih koncerata s eksplozijom emocija, u novoj pjesmi priča o svijetu koji se mijenja, ali i o nama koji se mijenjamo zajedno sa svijetom.

“O nama ovisi hoće li ta promjena ići nabolje ili ne. U vrijeme pandemije vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako ovisimo jedni o drugima, kako smo zajedno u svemu ovome i kako samo zajedno možemo preživjeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila. Više nego ikad trebamo biti ‘Mi’, ostanimo ljudi jedni za druge”, kaže Dino Merlin.

Videospot za novu pjesmu sniman je u kompleksu Porto Montenegro, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zaljevu koji je pod zaštitom UNESCO-a. Upravo je ondje u četvrtak navečer organizirana gala promocija novog spota. To je početak dugoročnog kreativnog partnerstva između uglednog umjetnika i Porto Montenegra.

Pjesma sa snažnom porukom

Ova pjesma sa snažnom emotivnom porukom najava je Dininog 12. studijskog albuma, nasljednika albuma “Hotel Nacional”, objavljenog 2014. godine. Taj album pratila je i velika svjetska turneja koja je obuhvatila i našu regiju. Poznato je da je Dino Merlin veliki glazbenik, ali njegovi koncerti dobivaju još jednu dodatnu dimenziju jer klasične nastupe pretvara u showove što je odlika najvećih! Takve susrete očekujemo i u narednom, tzv. korona-free razdoblju.

Dino svojoj publici poručuje kako u ovim teškim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, ali i sebi samima da iz ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. Pjesma “Mi” sadrži upravo takvu snažnu, ljudsku poruku: “Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI”.

Povratak na Net.hr