Hot

VELIKI DUGOVI

DIKAN DUGUJE POLA MILIJUNA KUNA ZA SUDSKE TROŠKOVE: ‘On je sad sirotinja, sud se ne može naplatiti. Sve je prebacio…’

Radeljak je zbog krivotvorenja osuđen 2015. godine, a trebao je odslužiti i kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci, no slučaj je opet 2016. godine vraćen u prvostupanjsko postupanje

Slučaj falsificiranja potpisa na dokumentu kojim Josip Radeljak od polubrata Željana Radmana želi preuzeti kultni splitski kafić Semafor otišao je u zastaru.

No, Radeljak nije platio sudske troškove. Odvjetniku svog polubrata Draganu Mijoču dužan je oko pola milijuna kuna s uključenim kamatama.

DIKAN OPET LJUBI? Radeljaka ulovili u centru Zagreba s tajanstvenom plavušom; Sređeni su šetali držeći se ruku pod ruku

“Dva puta je nepravomoćno kažnjen zbog falsificiranja potpisa, a onda bi Županijski sud u Zagrebu slučaj vraćao na početak. Za mene to samo znači da nije oslobođen. Nije mene briga hoće li on biti kažnjen, ali cijeli taj dugogodišnji proces je smiješan”, izjavio je Željan Radman za 24 sata.

Sud se nema kako naplatiti

Nadodao je kako je on sada sirotinja i sud se nema kako naplatiti. Sve je prebacio na sina.

Radeljak je zbog krivotvorenja osuđen 2015. godine, a trebao je odslužiti i kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci, no slučaj je opet u 2016. godine vraćen u prvostupanjsko postupanje. Dvije godine kasnije, poduzetnik je opet proglašen krivim, no presuda je ukinuta rješenjem Županijskog suda u Zagrebu 2019. godine zbog čega je slučaj vraćen na početak. Iako je došlo do zastare prije godinu dana, Radman ne odustaje od podmirenja sudskih troškova na Trgovačkom sudu.

DIKAN NE KRIJE KOLIKO JE PONOSAN NA KĆER: Objavio novu Laninu fotku, a svi komentiraju sličnost s njezinom pokojnom majkom

“Riječ je o velikoj vrijednosti spora predmeta koju je Radeljak sam postavio. Spor smo dobili, ali Radeljak je, po svemu sudeći, socijalni slučaj. Troškovi su 2015. bili 362,850 kuna, a u proteklih šest godina, sa zateznim kamatama, popeli su se na pola milijuna kuna. Prijedlog za ovrhu podnijeli smo 2019., no do danas moji troškovi nisu podmireni”, tvrdi odvjetnik Mijoč.

Povratak na Net.hr