'Glumac se zatrčao, prekočio kauč i opalio pjevača šakom'

Španjolski model Anastasia Skolkova dobila je priliku da ispriča što se dogodilo za vrijeme večere na Ibizi u slavnom restoranu, gdje se dogodio fizički obračun između Justina Biebera i Orlanda Blooma.

Prema njenom pričanju i pisanju američki tabloida, Justin Bieber ušao je u restoran s namjerom da isprovocira Orlanda Blooma.

Iako nitko još ne zna razlog zbog kojeg su jedan na drugog krenuli šakama, šuška se da je razlog Miranda Kerr, Orlandova bivša žena, čiju fotku je Bieber objavio odmah nakon incidenta.

Orlando Bloom je, priča Anastasia za The Mirror, bio za stolom s mnogim slavnim prijateljima, uključujući i Leonarda DiCapria, kada je u restoran došao Bieber i nešto dobacio Orlandu i DiCapriju.

Leonardo nije na njega obračao pozornost te je odmahnuo rukom na Bieberov komentar, a Orlando se dignuo sa stola i približio se Bieberu te mu nešto odgovorio, što Anastasia nije čula.

“Justin je bio ljut, ali Orlando je bio još ljući”, priča Španjolka.

“Bieber se okrenuo i udaljio desetak metara, a Orlando je imao pola minute da razmisli što će učiniti”, priča svjedokinja te dodaje: “Zatim se zatrčao, preskočio kauč i opalio Biebera prije nego što su došli zaštitari i razdvojili ih”.

Manekenka je još ispričala da su dečki imali još jedan obračun šakama, a u trenutku kada su svi vadili kamere, osiguranje ih je ponovno razdvojilo. Biebera su, navodno, zaštitari ispratili van nakon incidenta, a Orlandu su prijatelji za stolom čestitali, a ostali u restoranu su mu pljeskali.

Ispred restorana viđena je i Lindsay Lohan koja je tješila Biebera.

Osim što je objavio, pa izbrisao Mirandinu fotku, Justin je na Instagramu objavio i fotku Orlanda Blooma na kojoj glumac plače, a neki od obožavatelja su mu čak poručili: ‘Justine, daj odrasti!’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr