Play ponuda

NE MOGU JOJ GODINE NIŠTA / Demi Moore je na pragu 60. i dalje savršeno isklesana, a ova fotka u bikiniju to zorno dokazuje

Image
Foto: Instagram/Demi Moore

Demi je pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u ružičastom bikiniju na jahti

16.8.2022.
23:09
Instagram/Demi Moore
Play ponuda

Glumica Demi Moore 11. studenoga proslavit će 60. rođendan, a i dalje ima savršeno tijelo na kojem bi joj pozavidjele i upola mlađe kolegice. Ova tamnokosa ljepotica to skoro svakodnevno dokazuje svojim golišavim objavama na Instagramu.

Demi je pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u ružičastom bikiniju koji je istaknuo njenu savršenu figuru. Ona je pozirala na brodu, a ogrnula se žutom košuljom te je veliki osmijeh uputila prema kameri.

"Upijam ljeto", poručila je glumica kratko u opisu objave, a obožavatelji su je odmah obasuli lajkovima i komplimentima.

Image
MA DAJ, PA KAKO JOJ USPIJEVA?! /

Demi Moore je na pragu 60. toliko zamamna da uopće ne izlazi iz badića: Ali evo, tko bi je krivio...

Image
MA DAJ, PA KAKO JOJ USPIJEVA?! /

Demi Moore je na pragu 60. toliko zamamna da uopće ne izlazi iz badića: Ali evo, tko bi je krivio...

"I dobro ti stoji!", "Tako si zgodna", "Uvijek si predivna, lijepa i seksi", "Od svih zvijezda u svemiru ti si najljepša od svih", poručili su joj.

No, našlo se i onih koji su ostale podsjetili da je Demi na sebi imala brojne estetske korekcije te da je fotografija najvjerojatnije popeglana u Photoshopu.

"Shvaćate da je potrošila stotine tisuća dolara na plastične operacije, zar ne? I fotografija je tako očito uređena", glasio je jedan od zajedljivih komentara.

Demi se nije obazirala na zlobne komentare, već je nastavila uživati s prijateljima na jahti u Grčkoj te dijeliti objave na društvenim mrežama.

Play ponuda
Play ponuda