VATRENA MAKARANKA

DEKOLTE JOJ JE VIŠE OTKRIO BUJNE GRUDI NEGO POKRIO: Žanamari je vrućim videom ostavila fanove bez daha

Oduševljeni fanovi obasuli su Žanamari brojnim lajkovima i komplimentima

Pjevačica Žanamari Perčić na svom se Instagramu pohvalila novim nakitom. Pratiteljima je podijelila video na kojem pozira odjevena u crnu čipkastu mini haljinicu koja ima dekolte do pupka koji je istaknuo njeno bujno poprsje, pa je ogrlica koju nosi pala u drugi plan.

POGLED ZA MOMENTALNI INFARKT: Žanamari čučnula na zidiću samo u majici, ekipa u nevjerici – ‘Što je ovo?!’

Žanamari se na snimci namješta u provokativne poze u ritmu glazbe i smješka prema kameri, a svi njezini ženki atributi definitivno su u prvom planu.

View this post on Instagram

New jewelry mode on 💍

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Oduševljeni fanovi obasuli su je brojnim lajkovima i komplimentima.

“Izgledaš predivno”, “Prelijepa”, “Savršena je malo reći”, “Prezgodna, svaka čast”, “Kraljica”, “Diva”, “Imaš predivan osmijeh”, komentirali su.

ZANOSNA ŽANAMARI U DOSTA HRABROM IZDANJU: Gornji dio jedva joj zauzdao grudi, a tek donji… Raspametio se i suprug Mario

View this post on Instagram

Sitting, Waiting, Wishing.

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

View this post on Instagram

Morala sam barem za rođendan! *Zaista se trudim i pazim čitavo ljeto i nekako sam oklijevala planirati bilo što povodom rođendana, ali onda kad sam shvatila da pada na utorak, a rođena sam upravo u utorak… odlučila sam da je to znak! Znak da trebam okrenuti hrabriju stranicu. Iako spontan, izlazak na večeru je bio mali i oprezan korak. Odabrala sam divan restoran na rivi s velikom terasom @temperastb i dočekala 39ti uz predobru klopicu, romantiku i mog Makija. Iako sam za rezervaciju nazvala samo par sati prije samog dolaska, ekipici iz Tempere to je bilo dovoljno vremena da mi pripreme i iznenađenje! Baš su me razveselili s ovim prekrasnim buketom crvenih ruža 😍 Ova neočekivana predivna večer napunila mi je baterije i dala snage da ostanem pozitivna i da nastavim vjerovati da će sve biti dobro… Mora biti… ❤️ Držite se dragi ljudi… 2020ta lomi koplja na nama… Ali nema predaje! Trenutno živim za male stvari, lijepe trenutke i zahvalna sam svemiru za svaki novi dan koji mi pokloni da ga mogu živjeti uz svoju voljenu obitelj. Samo nek se takvih dana skupi barem za 100 godina 😂🥂 To je jedino što si želim, ali i svima vama! #vecerazadvoje #newnormal #bday #celebration #staysafe #makarska #temperastreetfoodbar #croatia #travel #roses #love #reddress

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Povratak na Net.hr