MLAĐAHNI KOŠARKAŠ

DEČKO MAJE ŠUPUT IMA MRAČNU PROŠLOST: Prije 11 godina srpski mediji su ga prozvali ‘nasilnikom iz Majdanpeka’

Mediji već nekoliko dana pišu o ljubavi hrvatske pjevačice i 28-godišnjeg Beograđanina koji je navodno osvojio njezino srce, a sada se saznalo i o kome je riječ.

Iako se dobrano trudila sakriti njegov identitet, Maja Šuput je ipak na Instagramu otkrila tko je tajanstveni Beograđanin od kojeg joj srce brže kuca. Riječ je o Petru Đuriću, srpskom košarkašu, a njegov identitet je odala fotografija stana u Beogradu koju je Maja objavila u svibnju.

Petar je, naime, prije nekoliko dana objavio fotografiju istog stana, a Maja je svoju izbrisala.

U stanu u Palmotićevoj ulici u srpskom glavnom gradu živjela je Petrova sestra Marija, glumica i slikarica, čija ga umjetnička djela i krase.

Tko je Petar Đurić?

Đurić je završio studij sportskog marketinga i menadžmenta na sveučilištu Tiffin u Ohiju, gdje je igrao košarku za sveučilišnu momčad, stoji na njegovu Facebooku. Prije nekoliko godina je sudjelovao i u kontroverznom srpskom showu Parovi.

No, Petar je u Srbiji poznat po još nečem, što nikako nije za pohvalu. Njegovo se ime prije nekoliko godina povlačilo po medijima zato što je kao gimnazijalac maltretirao profesora u školi.

“Nasilnik iz Majdanpeka”

Profesor povijesti Nebojša Bazić bio je žrtva nasilja u Gimnaziji Mile Arsenijević Bandera u Majdanpeku, a najgori među njima bio je upravo Đurić. On je snimao maltretiranje profesora te objavio snimke. To se dogodilo 2006. godine. Na snimci se

vidi kako Petar i prijatelji Baziću guraju srednji prst u nos i usta i viču mu ‘skini se, kurvo’.

Đurić je tada bio dobro zaštićen jer je u toj školi radila njegova majka kao profesorica likovne kulture.

“Petar se je baš čudno ponašao. Na satima me je maltretirao, a pred ravnateljem hvalio na sva usta”, izjavio je Bazić, pisao je Kurir 2013. godine.

Pokajao se

Petar se naposljetku pokajao za svoje ponašanje te je samoinicijativno poslao snimku Kuriru i pokrenuo priču koja kompromitira njegov ugled.

“Nije mi najjasnije što je time želio postići. Poslao mi je poruku u kojoj mi se ispričava i kaže da je želio podići školstvo na višu razinu, da je zato objavio snimku”, rekao je Bazić.

 

Povratak na Net.hr