ZDRAVSTVENI PROBLEMI

DARKU LAZIĆU OTKAZUJE BUBREG, A ODBIO JE DONATORICU? ‘On radi šta poželi i ne sluša nikoga’

Darko se iz početka nije htio pomiriti s činjenicom da mu otkazuje bubreg, no na koncu je ipak potražio tim liječnika koji će mu pomoći

Darko Lazić odlagao je operaciju lijevog bubrega koji gotovo da ne radi cijelu godinu dana nakon prometne nesreće. No, izgleda da će pjevač uskoro ipak ići pod nož, piše Srbija danas.

DARKU LAZIĆU OTKAZUJE BUBREG: Javila se potencijalna donatorica; ‘Poklonit ću mu moj, neću mu ga prodati’

Prošlog tjedna u medijima se pojavila informacija kako je majka natjecateljice srpskog reality showa “Zadruga” Tare Simov, Miroslava, bez razmišljanja odlučila je da pjevaču bude donatorica. No, izvor blizak Laziću otkrio je kako je on navodno odbio tu ponudu.

“Darku je nakon nesreće dijagnosticirana djelomična funkcija jednog bubrega, dok je drugi bio u redu. U tom trenutku to nije bila tragična vijest i svi smo se nadali se da će se uspjeti oporaviti. Naravno da bi se povratila funkcija bilo kojeg organa, treba mnogo vremena i truda, ali Darko Lazić nije netko tko se može uredno pridržavati terapije i redovito posjećivati liječnike.

https://www.instagram.com/p/B76bPuIHmwG/

Bubreg mu skoro otkazao

Čim osjeti da mu je bolje on radi šta poželi i više ne sluša nikoga. Baš sada kada je bio na operaciji smanjenja želuca, doktori su mu rekli da mu je bubreg znatno oštećen i da nema ni deset posto normalne funkcije pa su rekli da bi trebao što prije na operaciju”, rekao je izvor.

Darko se iz početka nije htio pomiriti s činjenicom da mu otkazuje bubreg, no na koncu je ipak potražio tim liječnika koji će mu pomoći.

“Jedini problem je što liječnici nisu sigurni da bi Darkov organizam mogao normalno funkcionirati sa samo jednim bubregom i zato su mu predložili transplantaciju. Iako se u početku nije htio pomiriti s time, na kraju je odlučio pronaći tim liječnika i stručnjaka koji bi ga operirali. Još uvijek se ne zna datum zahvata, ali je odlučio da to bude u Italiji.

DARKO LAZIĆ OTVORIO DUŠU: ‘Drogiranje je najgora stvar koju sam mogao uraditi’

Iako je to vrlo skup zahvat, Darkov prijatelj iz Švicarska ponudio se da plati sve troškove liječenja i novog organa tako da je obitelj oslobođena brige oko donacije bubrega. Naravno, svi su sretni zbog toga, iako brinu kako će sve to proći i koliko će se čekati da se pravi bubreg pojavi”, ispričao je izvor.

https://www.instagram.com/p/B8HbDZpHTHT/

https://www.instagram.com/p/B8p8rk6nbME/

https://www.instagram.com/p/B79GkJKH-GD/

Povratak na Net.hr