BEZ DLAKE NA JEZIKU

DARKO LAZIĆ PRIZNAO DA JE SUDJELOVAO U GRUPNJAKU: ‘Bio je i jedan muškarac i dvije žene, svjetlo je bilo upaljeno…’

Darko je početkom ožujka za medije otkrio da je perverzan, pa često posjećuje sex shopove i kupuje igračke za odrasle

Srpski pjevač Darko Lazić gostovao je u emisiji “Ami G show”. Voditelj Ognjen Amidžić postavio mu je pitanje vezano za njegovu bivšu suprugu Anu Sević na koje nije htio odgovoriti, ali zato je publiku šokirao priznanjem vezanim uz njegov seksualni život, piše Ekskluziva.

DARKO LAZIĆ BIVŠOJ SUPRUZI DVIJE GODINE NIJE PLATIO NIJEDNU ALIMENTACIJU? ‘Tužila ga je’

“S koliko si najviše osoba dijelio postelju dok si upražnjavao seks”, bilo je pitanje za Darka.

“S četiri. Bio je i jedan muškarac. Ali bilo je upaljeno svjetlo, pa sam znao… Da, dva muškarca i dvije žene”, odgovorio je pjevač.

View this post on Instagram

🤔🤔🎵🎵🎶♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Darko je početkom ožujka za medije otkrio da je perverzan, pa često posjećuje sex shopove i kupuje igračke koje koristi u krevetu. Rekao je kako voli eksperimentirati te da je nedavno kupio zanimljivo pomagalo koje je odmah isprobao sa svojom zaručnicom Marinom Gagić.

DARKO LAZIĆ U VELIKOJ PANICI: ‘Jedva sastavlja kraj s krajem, zamolio je roditelje da dignutu kredite’

“Išao sam u sex shop i kupio ljuljačku koja visi s plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A seks je odličan i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i ne planiram se tu zaustaviti. Volim perverzije. Ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale. Ne krijem da mi je seks vrlo bitan, pa koristim svaku priliku da vodim ljubav sa svojom partnericom. Imam seks tri puta dnevno”, kazao je tada.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr