DARKO LAZIĆ BIVŠOJ SUPRUZI DVIJE GODINE NIJE PLATIO NIJEDNU ALIMENTACIJU? ‘Tužila ga je’

Ana je tužbu navodno podnijela u najstrožoj tajnosti i odvjetnike je zamolila za diskreciju

Pjevač Darko Lazić, navodno, bivšoj supruzi Ani Sević nije plaćao alimentaciju za zajedničku kćer Lorenu. Njegov dug iznosi 900.000 dinara (oko 58.000 kuna), piše Srbija danas.

DARKO LAZIĆ U VELIKOJ PANICI: ‘Jedva sastavlja kraj s krajem, zamolio je roditelje da dignutu kredite’

“Ana je podnijela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe uzdržavanja njihove zajedničke kćeri. Pošto njih dvoje nisu u braku više od dvije godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je odlučila da novac potraži pravnim putem”, otkrio je izvor blizak pjevačici.

Ana je tužbu navodno podnijela u najstrožoj tajnosti i odvjetnike je zamolila za diskreciju, pošto su i ona i Darko javne osobe.

‘Stalno je lagao Anu’

“Ana ga nije željela ranije tužiti zbog toga što je Darko imao problema s narkoticima i zakonom, a onda je doživio i tešku prometnu nesreću. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vrijeme je da podmiri svoje obaveze prema kćeri”, ispričao je izvor.

Pjevač je, tvrdi izvor, stalno lagao Anu da će joj platiti alimentaciju.

“Darko od samo od jednog nastupa može zaraditi iznos koji duguje Ani. Međutim, njemu kao da nije važno ima li njegova kćer što za jesti, obući… Stalno ju je lagao da će joj uplatiti danas-sutra, a ona mu je vjerovala. Tek je nedavno shvatila da od te priče nema ništa”, kazao je.

PREKRŠAJ ZA PREKRŠAJEM: Darka Lazića privela policija, vozio je bez vozačke dozvole

Ana nije željela komentirati koliko joj je bivši suprug dužan alimentacije.

“Zaista ništa ne bih komentirala. O svom privatnom životu nikada nisam željela javno pričati, pa će tako biti i ovaj put. Nadam se da me razumijete”, rekla je.

https://www.instagram.com/p/BhPrfNkB2gZ/

Povratak na Net.hr