RADOVI SU SKORO GOTOVI

DANIJELA DVORNIK SE POHVALILA KAKO JE UREDILA KUHINJU: ‘Nije se štedjelo, kad sve raspalim svijetli k’o Betlehem”

Oduševljeni fanovi Danijeli su poručili da joj je kuhinja predivna te su joj preporučili da kupi crni frižider

Blogerica Danijela Dvornik već neko vrijeme boravi u svojoj kući u Sutivanu na Braču. Pratiteljima na Instagramu otkrila je da je skoro završila njeno preuređivanje, a pohvalila se je i kako je uredila kuhinju.

DANIJELA DVORNIK (54) PODIJELILA FOTKU S TRČANJA, DEŽURNI KRITIČARI JEDVA DOČEKALI: ‘Vidi se ima malo viška kilica’

Danijela je podijelila četiri fotografije vrlo ukusno i decentno uređene kuhinje, no istaknula je kako joj još nedostaje frižider.

“U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela (nije se štedjelo) pa kad sve raspalim svijetli k’o Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se”, napisala je Danijela u opisu objave.

Oduševljeni fanovi Danijeli su poručili da joj je kuhinja predivna te su joj preporučili da kupi crni frižider.

DANIJELA DVORNIK: ‘Nemam veze s korizmom niti me to zanima. Možda je nekim ljudima potrebna, ali meni nije’

“Obavezno crni frižider”, “Isplatilo se, draga Danijela… Izgleda prekrasno”, “Divna Vam je kuhinja!”, “Predivna kombinacija boja, materijala, jako ugodna i inspirativna istovremeno, bravo umjetnice”, “Prekrasan prostor”, komentirali su.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr