POŽALILA SE

DANIJELA DVORNIK PRIZNALA: ‘Tijelo mi je tromo, mozak jedva radi, a energija na izdisaju. I tako već danima…’

Danijela je naposljetku zaključila da je more rješenje za sve probleme

Danijela Dvornik kasno ljeto provodi u Sutivanu na Braču gdje ima vikendicu, sada se na Instagramu se požalila da se posljednjih dana ne osjeća najbolje.

“Ovako kad me pogledate, reklo bi se vidi je, pršti od sreće, a zapravo nije stvar u tome, nego mi je danas nekako težak dan. Svaka noga mi je teška poput utega, tijelo tromo, mozak jedva radi a energija na izdisaju. Nema sunca, krije se iza oblaka, negdje u daljini vjerojatno pada kiša, a kod nas neka omarina I pritisak. I tako već par dana”, napisala je uz selfie.

“Riješila sam da olakšanje potražim u moru. More je uvijek dobro rješenje za sve probleme. Čim uđeš u more, kao da sva težina koja te pritišće, nestane, a glava se razbistri. I sve je odjednom lakše. I zato ti more, hvala”, zaključila je.

Pratiteljice su joj u komentarima pružile podršku. “Baka kao cura izgled” Svaka vam čast, bravo”, “Žao mi je što si već danima takva-nikakva, ali meni uvijek lijepa i posebna”, “Izgledaš kao curica od 17 godina”, “Predivna”, “Razumijem Vas, i meni se to događa”, “Super ti je linija”, pisale su joj.

DANIJELA DVORNIK SVE RASPAMETILA FOTKOM U KRATKIM HLAČICAMA: ‘Kao djevojčica si. Sve mlađe izgledaš…’

DANIJELA DVORNIK SKOČILA U MORE NA GLAVU, EKIPA ODUŠEVLJENA: ‘Ništa ljepše nego vidjeti ženu u godinama…’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr