'DUHOVNA OBNOVA'

DANIJELA DVORNIK POZIRALA U MASLINIKU, PA FANOVE OBORILA S NOGU: ‘Ima li išta ljepše!?’

Fanovi su Danijeli otkrili kako i oni uskoro idu u berbu maslina te su joj poručili da je taj posao najbolji za dušu

Blogerica i poduzetnica Danijela Dvornik preuredila je svoju obiteljsku kuću u Sutivanu na Braču koja joj više ne služi za povremeno boravište. Naime, ona u čarima otoka uživa veći dio godine, a pratiteljima na Instagramu otkrila je kako joj život u pretrpanoj metropoli uopće ne dostaje.

DANIJELA DVORNIK U ŠESTOM DESETLJEĆU POZIRALA U BADIĆU: ‘Izgledate kao milijun dolara’

U svojoj najnovijoj objavi, Danijela je pozirala sportski odjevena dok bere masline. “Duhovna obnova u masliniku”, napisala je u opisu fotografije.

Fanovi su Danijeli otkrili kako i oni uskoro idu u berbu maslina te su joj poručili da je taj posao najbolji za dušu.

DANIJELA DVORNIK POZIRALA NA KREVETU: Fanove zanimalo tko ju je fotografirao, a odmah se oglasila i Ella

“Najljepši posao u poljoprivredi je branje maslina”, “Ajme divote”, “Doslovno duhovna obnova, ja krećem sutra na Korčulu na obnovu”, “Ima li išta ljepše!?”, “Svaka čast”, “Ne valja biti sam”, “Predivno”, “Najljepše i najbolje za dušu”, komentirali su.

View this post on Instagram

Život na otoku je zapravo predivan. Ta spoznaja i mogućnost da u svakom trenutku možeš izaći iz kuće, da ne razmišljaš o automobilu, parkingu i suludom prometu, da ti je sve na dohvat ruke, da su troškovi života puno manji nego u gradu, da svaki dan možeš dobiti nešto od voća i povrća ubrano upravo iz vrta, ribu jutros ulovljenu, da ti vrijeme dopušta da budeš na suncu i zraku. Ono što mi fali ovde, to su neke zanimljive radionice za iskoristiti vrijeme, tipa radionice keramike, slikanja, kuhanja ili fotografije.. Nešto zanimljivo za naučiti. Vjerujem da bi bilo zainteresiranih. Momentalno najviše mi fali Balie I Lumi da mi srce bude na mjestu. I zato ću morati biti neko vrijeme u Zagreb. Jedva se čekam s njima družiti❤️. #ljubavjeto❤ #zivotnaotoku #zivotuzmore #volimsvojživot

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Povratak na Net.hr