PRESRETNA BAKA

DANIJELA DVORNIK POZIRALA S UNUČICAMA, NO SKORO SVI SU SAMO NJU GLEDALI: ‘Ženo ti izgledaš sve bolje i bolje…’

Fanovi su Danijelu obasuli brojnim komplimentima te su joj poručili kako nikad nije bila ljepša

Blogerica i poduzetnica Danijela Dvornik nakon nekoliko mjeseci, koje je provela u Sutivanu na Braču, vratila se je u Zagreb. Odmah po dolasku pohrlila je kod svoje kćeri Elle kako bi zagrlila i izljubila svoje unučice Balie i Lumi.

DANIJELA DVORNIK VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Oduševila novom frizurom: ‘Došlo je vrijeme da uredim kosu…’

Pratiteljima na Instagramu podijelila je selfi koji ih je oduševio te je pozirala i s unučicama, a potom je otkrila kako je k sebi na nekoliko dana uzela malenu Lumi.

“Lijepo je doći mom drugom domu, u Zagreb i nabaciti gradski ‘look’. Ta mi potreba dođe onog trenutka kad uđem u svoj stan. Onda sam se tako ‘sebi dopadljiva’ odvela svojoj ekipi koja me uzbuđeno dočekala. Dječji osmjesi, poljupci i zagrljaji odmah te toliko zarobe da sve drugo odmah padne u drugi plan. Otela sam Lumi. Nije bilo odupiranja s nijedne strane, brzo su je spakirali. Morala sam. Dugujem to Lumi”, napisala je uz objavu, a uskoro se u komentarima oglasila Ella.

Pali su brojni komplimenti

“Uzela si ovu najlakšu”, napisala je, a Danijela joj je odgovorila: “A znam, ali moram biti malo i s Lumi”. Jedna pratiteljica priupitala ju je zašto nije uzela i Balie, a Danijela joj je pojasnila kako joj je to nemoguće za izvesti.

“Teško je izvesti psa, imati malu bebu i Balie… To je fizički i psihički stres i napor. Jednostavno, nije moguće”.

Ostali fanovi Danijelu su obasuli brojnim komplimentima te su joj poručili kako nikad nije bila ljepša.

DANIJELA DVORNIK NASMIJALA PODSJETNIKOM, ALI NE NA POMICANJE SATA: ‘Nemojte slučajno zaboraviti…’

“Ženo ti izgledaš sve bolje i bolje…”, “Lijepa odmorna sretna i zadovoljna”, “Predivna! Izgledate bolje nego ikad”, “Nikad bolji izgled”, “Odlično izgledaš i sto je najbitnije sretno”, “Prekrasna baka”, komentirali su.

Povratak na Net.hr