Osjećala sam se poput druga Tita u punoj formi

Daniela Trbović, koja je inače, zahvaljujući glasovima čitatelja hot.hr-a proglašena najboljom našom voditeljicom u kategoriji 40+, otkrila je da se ovo ljeto osjećala poput druga Tita u punoj formi jer je s obitelji ljetovala na Brijunima, a otkrila je i još nešto…

Nakon tri sezone, 8. kat, koji vodi Daniela Trbović, preselio je u elitni televizijski termin. Ove jeseni emitirat će se u večernjem terminu, četvrtkom na Prvom HTV-ovom programu.

U intervjuu za Studio, prilog Jutarnjeg lista, voditeljica je otkrila da će s obzirom na večernji termin u emisiji biti više ležernijih tema.

Daniela se ovom prilikom dotaknula i svog godišnjeg odmora: ‘Ovo ljeto osjećala sam se poput druga Tita u punoj formi. S obitelji sam ljetovala na Brijunima i sjajno smo se, baš onako titovski, proveli, s tim da smo se mi, za razliku od Tita i Jovanke, na našoj plaži kupali goli. Hvala fotografima koji to nisu ovjekovječili’.

Inače, jednom prilikom je za hot.hr Daniela izjavila: ‘Ako se nađem negdje gdje nema ljudi, ako sam na skrivenoj plaži, skinem kupaći i bacim se u more. Lijepo je bez mokrih krpica na sebi.’

Otkrila je i da se brzo nakon odmora, po povratku u Zagreb, primila posla te prionula na pranje prozora.

Povratak na Net.hr