Hot

FRIZURA ZA PAMĆENJE

DALIBOR PETKO OBJAVIO STARU FOTKU I NASMIJAO FANOVE DO SUZA: ‘Svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma’

Voditelj ima jedno važno upozorenje za pratitelje tijekom izolacije

Budući da su frizerski saloni zatvoreni već tjednima, neki od nas uhvatili su se škara i boje za kosu u nadi da poprave ‘štetu’. Ta nestrpljivost i manjak stručnosti mogu stvoriti frizure za pamćenje, a najbolja je ideja pričekati kako bismo svoju kosu prepustili u ruke stručnjaka.

DALIBOR PETKO FANOVE NASMIJAO DO SUZA: ‘Ono kad Grdović ima ideju koja u startu ne ‘miriše’ na dobro’

Slično razmišlja i Dalibor Petko, voditelj na CMC televiziji koji je na duhovit način upozorio pratitelje na Instagramu da se ne prepuštaju ‘kućnoj radinosti’. Naime, objavio je nekoliko starijih fotografija na kojima ‘fura’ platinasto plavu kosu.

“Ako još niste to radili, svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma! Ne brinite, ovo je zasada samo jedan moj stari eksperiment kojeg sam nazvao ‘Picek žuti Petko’ (Uskrs je blizu), ali i idealna prilika da vas pitam: ‘Želite li da napravim galeriju svojih najgorih frizura? Ostavite mi obavezno poruku u komentaru. P.S., prilikom izvođenja ovog eksperimenta nije stradao niti jedan frizer, ali bilo je jako blizu toga!”, napisao je voditelj u opisu fotke koja je dobro nasmijala njegove pratitelje.

VODITELJ DALIBOR PETKO SE POVJERIO FANOVIMA: ‘Vrijeme je da s vama podijelim nešto…’

“Ja ne mogu”, “Ohhh”, “Ovo ti je najbolja slika ikad”, “Izgledaš kao onaj iz Harryja Pottera”, “Ja mislila Joe Exotic”, poručili su mu u komentarima.

Ostali su mu pisali da jedva čekaju vidjeti još njegovih frizerskih promašaja pa se nadamo da će im Petko uslišiti želje.

Povratak na Net.hr