TOTALNO ISKRENO

DALIBOR MATANIĆ KOMENTIRAO BANDIĆA I TRUMPA: ‘Vidjeli smo, kada dođe egomanijak, koliko se zemlji može naštetiti’

Matanićeva nova serija ‘Bez signala’ trebala bi se emitirati na HTV-u krajem ove godine

Gost emisije “Nedjeljom u 2” bio je redatelj Dalibor Matanić. On je Aleksandru Stankoviću, pored ostalog otkrio na kakvoj to novoj seriji radi, a dotakao se i Donalda Trumpa te Milana Bandića.

“Ja uvijek kažem da nisam ni lijevo ni desno, nego iznad”, pojasnio je svoj odnos s politikom.

DALIBOR MATANIĆ POVUKAO ISPRIKU UPUĆENU INFLUENCERICI: ‘Tvrdila je da je pobačaj zločin, a transrodnost bolest’

Također, komentirao je i Donalda Trumpa.

“Vidjeli smo, kada dođe egomanijak kao što je bio Trump u Americi, koliko se zemlji može naštetiti, kazao je, a na pitanje “Tko je naš Trump?” odgovorio je: “Svi ekstremisti i populisti”.

Bandić – najspretniji hrvatski političar

Preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića je, kaže, upoznao te ne misli da je bio zao čovjek.

“Mislim da je Bandić bio najspretniji hrvatski političar. Ja sam ga upoznao, ne mislim da je bio neki zao čovjek. Ali taj sistem koji je stvorio, mislim da mu je jednostavno presudio”.

“Mislim da je sistem u kojem klinci na ulici govore da im je posao snova raditi u Zagrebačkom Holdingu… Što smo napravili od naše zemlje? Gdje je taj napredak, gdje su nam novi obzori?”, kazao je.

Smeta ga to što je veliki dio građana Zagreba bio bijesan na Bandića zbog Cvjetnog trga, Varšavske, Kina Europa, “primitivizacije” grada i sl., a kada je preminuo počeli su o njemu pričati kao o anđelu.

Hasanbegović je pričao protiv njega u Saboru

“Ne treba se o njemu pričati kao o anđelu. Čovjek koji je bio simpatičan, koji je pomogao jako puno ljudi očito, i koji je očito bio dužan mnogo ljudi, i njemu su bili dužni, on je napravio taj kompletan svoj politički sistem, ali ne treba od njega raditi anđela”, rekao je Dalibor.

Pojasnio je i zašto svojevremeno nije potpisao peticiju protiv Zlatka Hasanbegovića. Ustvrdio je kako to nije bilo iz straha da se on dulje zadrži na mjestu ministra kulture, piše HRT.

DALIBOR MATANIĆ BRUTALNO SE OBRUŠIO NA INFLUENCERE: ‘Neradnička bagro, obećavam vam da ćete izgubiti klijente’

“Sam taj Haso je pričao protiv mene u Saboru. On je najgori ministar kojega smo imali, sigurno, ikada, i kulture i svega ostaloga”.

Matanićeva nova serija “Bez signala” trebala bi se emitirati na HTV-u krajem ove godine. Radi se o posveti radničkoj klasi u šest epizoda snimljenoj po knjizi Roberta Perišića.

Povratak na Net.hr