NA VEČERI

DAKOTA JOHNSON I CHRIS MARTIN PRVI PUT UHVAĆENI ZAJEDNO: Par se trudio izbjeći fotografe, ali bez uspjeha

Glumica i frontmen grupe Coldplay uhvaćeni su zajedno prvi put otkad su potvrdili vezu u prosincu prošle godine.

Iako se šuškalo da su nerazdvojni, popularni duo bilo je nemoguće uhvatiti “na djelu” – sve dosad. Zvijezdu “Pedeset nijansi sive” i frontmena grupe Coldplay fotografi su u petak navečer ulovili na romantičnoj večeri u Malibuu.

That SMILE says it all! When a woman smiles like that, it only means that she is happy with that person 😄😉😊😍😅😙😚😗 Well that's what I say 😋😋😋😋😋 Dakota and Chris at SoHo House restaurant in Malibu, California – EEUU last night, (January,12,2018) Daily Mail; "According to onlookers the couple stayed for dinner for just under two hours before heading back to Chris' home together." #dakoholic #dakoholics credit to the owner. #dakotajohnson #chrismartin #fiftyshades #coldplay #teamdartin #dartin #coldplayer #coldplayers #dakotamayijohnson #dakotamyworld #dakotajohnsonfashion #dakotajohnsonchrismartin #beauty #love #freed #teamfifty #dakotacoqui #loveislove #dartinisreal #askyfullofstars #vivalavida #hymnfortheweekend #happy #dinner #mgxmg #likexlike #megustaxmegusta

A post shared by 👑❤Fan of Dakota Johnson 🇲🇽👑❤ (@dakotajohnson.coqui) on

Dakota se skrivala

Dakota Johnson (28) i Chris Martin (48) došli su pred Soho House u pjevačevu Jeepu, a glumica je cijelo vrijeme rukama prekrivala lice ne bi li prošla nezamijećeno. Nije joj uspjelo. Prolaznici kažu da su golupčići u restoranu proveli oko dva sata, nakon čega su se odvezli do Chrisova doma.

NOVI ZVJEZDANI PAR: Chris Martin i Dakota Johnson su zajedno i čini se da je ozbiljno: ‘Ovo nije samo afera…’

Kći glumaca Melanie Griffith (60) i Dona Johnsona (68) na povratku se također pokušala sakriti od fotografa i znatiželjnih prolaznika. U Jeepu je spustila glavu i lice prekrila rukom. “Chris šalje Dakoti svoju glazbu jer ga zanima njezino mišljenje. To što njih dvoje imaju više je od puke afere”, rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

Idu kasno spavati

Drugi je izvor rekao kako njih dvoje noći uglavnom provode kod pjevača i kasno idu spavati, a Chrisovi su prijatelji već zavoljeli Dakotu.

Johnson je 2016. prekinula dvogodišnju vezu s manekenom Matthewom Hittom (29). Veza im nije uspjela preživjeti njezin status svjetski poznate zvijezde koji joj je priskrbila uloga u filmu “50 nijansi sive”. Martin je bio 11 godina u braku s glumicom Gwyneth Paltrow (45). Zajedno imaju kćer Apple (12) i sina Mosesa (11). Razdvojilo ih je to što je Gwyneth oduvijek voljela biti u centru pažnje medija i javnosti, dok Chrisu to nikad nije bilo bitno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti karijerama. Nedavno se glumica pohvalila kako se i dalje druže jer su “moderna obitelj”.

Povratak na Net.hr