'Da se utapam pozvao bih Nives Celzijus da se imam na sto osloniti'

Luka Nizetic bio je gost voditelja Dalibora Petka u njegovom ‘Glazbenom showu’ na Narodnom radiju, gdje je pricao o svom novom singlu, ali je i otkrio koga bi pozvao u pomoc da mu zagori rucak ili da se utapa.

Novi singl Luke Nizetica ‘Upomoc’ bio je povod da ga voditelj Narodnog radija, Dalibor Petko, upita koga bi zvao u pomoc u odredenim situacijama.

Da mu slucajno zagori rucan, otkrio je Luka, u pomoc bi pozvao Nadu Rocco koja bi napravila nesto sirovo na brzinu.

‘Da popijem casicu puno njih bi mi moglo doci u pomoc, ali najradije bih pozvao Indiru‘, kazao je pjevac.

‘Kad bih bio bolestan u pomoc bih zvao Lanu Jurcevic, ona bi me sigurno lijepo njegovala, a da se utapam u pomoc bih zvao Nives Celzijus, da se imam na sto osloniti’, rekao je Luka u ‘Glazbenom showu’.

Luka je pricao o svojoj prvoj reggae pjesmi u karijeri ‘Upomoc’.
‘Na pocetku karijere pjevao sam na ikavici. Ovo je moja prva takva pjesma nakon dugo vremena. Doduse, autor Predrag Martinjak Peggy napisao ju je na ijekavici, ali sam ju ja preveo’, rekao je Luka otkrivsi da je s Peggyjem mjesecima radio na drugoj pjesmi, a onda su jedno poslijepodne shvatili da imaju puno bolju za ljeto, koju su smislili u trenu.

Luku trenutno gledamo u showu Masterchef, gdje uspjesno svladava sve izazove. ‘Nakon toliko kuhanja, dode mi da mi se ponekad neda biti u kuhinji, ali moram, jer treba prehraniti obitelj’, nasalio se Luka.

Osim priprema za snimanje spota, ovih je dana u pregovorima za nastup u Armeniji, jer je dobio pozivnicu da povodom Dana Europe nastupi na njihovom sredisnjem trgu.

//www.youtube.com/embed/Y8LHrBgNB48

Povratak na Net.hr