EUROSONG 2019.

CURE DETALJI O ROKOVOM NASTUPU NA EUROSONGU: S njim će se na pozornici pojaviti i hrvatski Justin Bieber

Endi je student završne godine Akademije dramske umjetnosti i dobitnik je mnogim plesnih priznanja

Roku Blaževiću, našem predstavniku na ovogodišnjem Eurosongu, na pozornici u Tel Avivu pridružit će se mladi pjevač Endi Schrötter, priopćeno je s HRT-a. Riječ je o 21-godišnjem Pakračaninu koji slovi za “hrvatskog Justina Biebera” i koji je dobitnik brojnih plesnih priznanja. Jedno od njih je i “Oskar znanja” koji mu je 2016. dodijelila Agencija za odgoj i obrazovanje za osvojeno 1. mjesto na Državnome natjecanju u suvremenom plesu. Endi je trenutno na završnoj godini Studija suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Endi SchrötterFoto: Damjan Fiket

Kruna karijere

“Nastupiti na Eurosongu za svoju domovinu pred 200 milijuna gledatelja za mene predstavlja ostvarenje sna i kruna je moje dosadašnje karijere! S velikim veseljem prihvatio sam poziv HRT-a da kroz plesni nastup prenesem poruku Rokove pjesme, i za mene je to ogroman umjetnički izazov. Ples i glazba ritam su moga života; kroz njih stvaram, sanjam, osjećam, vidim, čujem, uživam, živim život! Raduje me moja uloga na sceni Eurosonga, a kakva će ona biti – neka zasada ostane tajna!

ROKO IPAK NEĆE U FINALE? Ako je suditi po ovome, trebao bi se zabrinuti

U svakom slučaju, autorski tim u suradnji s vrhunskim koreografom Leom Mujićem osmislio je sjajan koncept koji će osvojiti publiku diljem Europe, u to uopće ne sumnjam i jedva čekam odletjeti u Tel Aviv i nastupiti na toj grandioznoj pozornici i eventu koji pruža najviše produkcijske standarde! Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti”, rekao je Endi koji se na Eurosongu pojavljivao i ranije.

Naime, 2017. godine bio je član Jacquesova time i sudjelovao je u snimanju službenih videospotova za pjesmu “My friend”. Pojavio se u glavnom spotu te u videu za remiksirano izdanje Jacquesove pjesme.

ROKO BLAŽEVIĆ SNIMIO SPOT PJESMU KOJOM IDE NA EUROSONG: Može li mu ovo donijeti dodatne bodove kod domaćina?

 

 

 

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr