KONAČNO PRISTALA

ČUJU SE SVADBENA ZVONA? Slavna Adele udaje se nakon pet godina veze

Čini se da je Adele konačno pristala stati pred oltar.

Slavna pjevačica Adele već je pet godina u vezi sa Simonom Koneckim, s kojim ima i 4-godišnjeg sina Angela, a čini se da bi uskoro par mogao stati pred oltar, piše The Sun.

“Odlučili su da je sada pravo vrijeme da naprave taj veliki korak. Neće to razglasiti na sva zvona, oni nisu takvi. Nećete vidjeti Adele da okolo hoda s ogromnim dijamantom na prstu i hvali se, ali istina je da su spremni za sljedeći veliki korak i oboje su jako uzbuđeni zbog toga”, otkrio je izvor.

POVLAČI SE NA 10 GODINA! Adele ne želi propustiti niti jedan trenutak odrastanja sina

“Adele se odlično provela na svojoj turneji i uživala je nastupati pred obožavateljima. Ali također se raduje i što će provesti neko mirno obiteljsko vrijeme kod kuće nakon što je 10 mjeseci bila na putu”, dodaje.

Početkom listopada Simon je svoju dragu iznenadio tako što ju je zasuo ljubavnim porukama tijekom nastupa. Adele je nedavno priznala da bi voljela poraditi na drugom djetetu nakon što joj završi koncertna turneja.

“Moj sin će uskoro navršiti četiri godine. Zbog toga postajem jako emocionalna jer imam osjećaj da kad napune četiri godine, više zapravo nisu tvoje male bebice. Zbog toga me boli utroba. Trenutno se osjećam u stilu – beba, beba, beba. Trebam bebu. Nisam trudna. Neću zatrudnjeti dok turneja ne završi”, rekla je nedavno slavna pjevačica.

Povratak na Net.hr