ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI

ČUJU LI SE TO SVADBENA ZVONA JELENE ROZGE I HAUSERA? Tajanstveni Stjepan: ‘Zna mi reći da nekad ne trebam nešto reći’

Jelena Rozga i njezin dečko Stjepan Hauser uskoro slave drugu godišnjicu veze, a čini se da su i dalje zaljubljeni kao i na početku veze.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser uskoro će proslaviti drugu godišnjicu veze, a ljubav i dalje cvjeta kao i prvog dana. Iako su njihovu vezu proglašavali marketinškim trikom, slavni se par nije obazirao na zle jezike već su se prepustili uživanju u zajedničkim trenucima i jednostavno isključili svijet.

“Stjepan je moja ljubav. S njim mi je najslađe, s njim mi je najljepše, s njim se osjećam kao prava žena. On mi daje ljubav, s njim mi je najljepše”, rekla je Jelena za RTL.

jelena-rozga-stjepan-hauser

REKLA JE DA SE NIKAD NEĆE UDATI, ALI: Jelena Rozga i Stjepan Hauser donijeli veliku životnu odluku

A njezin zaručnik Stjepan Hauser bio je malo tajanstveniji i izazvao brojne upitnike iznad glava.

“Zna mi reći da nekad ne trebam nešto reći, ali čuj, svatko ima svoje. To ne bih bio ja da nešto ne izvalim, prešutim, kao što bi bilo glupo da ona nešto izvali”, odgovorio je Stjepan na pitanje o skorašnjoj svadbi.

A čini se da i za Jelenu vrijedi ona da žene padaju na mlađe frajere. Naime, Stjepan je od nje mlađi 9 godina.

“Ma godine uopće nikad nisu bile bitne. Bitno je da se dvoje ljudi razumije. Razlika u godinama nikada ni u čemu nije bila bitna”, rekla je Jelena, a Stjepan je otkrio i brojne prednosti takvog odnosa: “Pa prednosti su te što izgleda i dalje kao da joj je 25, a ima sve one kvalitete koje nema ni jedna cura od 25, tako da, super jedan komplet.”

Povratak na Net.hr