FANOVI TUGUJU

UZROK SMRTI JE NEPOZNAT, ISTRAGA JE U TIJEKU: Cuba Gooding Senior je pronađen mrtav u svom automobilu

Soul pjevač i otac oskarovca Cube Goodinga Juniora pronađen je mrtav. Još se ne zna točan uzrok smrti.

Cuba Gooding Senior, soul pjevač i otac holivudskog glumca Cube Goodinga Juniora, pronađen je mrtav u svom parkiranom Jaguaru.

Uzrok smrti je još nepoznat, no sumnja se da je preminuo od predoziranja. Kraj njega su pronađene dvije boce žestokog pića i nekoliko kutija tableta, piše TMZ.

Cuba Gooding Senior se proslavio u grupi The Main Ingredient 1971. godine. S njima je snimio nekoliko hitova, poput Everybody Plays the Fool. Nakon šest godina je napustio bend i započeo solo karijeru. U grupu se vratio 1979. te ostao idućih 12 godina.

Sa suprugom Shirley se vjenčao dva puta. Imaju četvero djece, od kojih je jedno glumac Cuba Gooding Jr. On je nedavno u jednom intervjuu govorio o svom djetinjstvu i odnosu s ocem.

“Sjećam se, kad smo bili djeca, on bi nastupao u Disneylandu, a nakon koncerta park bi se zatvorio za javnost pa su se djeca glazbenika mogla voziti na čemu god su htjela, koliko god su htjela. Znao me katkad povući na pozornicu da završim pjesmu umjesto njega jer sam ga toliko puta već bio čuo uživo. U tim trenucima sam imao osjećaj da dolazim iz kraljevske obitelj”, rekao je tada oskarovac.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr