Clooneyjeva sestra otkrila zašto se on neće oženiti

Iako je George Clooney (51) oduvijek uza se imao lijepe žene, priče da je homoseksualac oduvijek su ga pratile. Te navode odlučno je demantirala njegova 52-godišnja sestra Adelia Zeidler u prvom obraćanju novinarima.

‘Još u srednjoj školi George je imao djevojke, ali nikad im nije bio nevjeran. Priče da je gej su smiješne’, rekla je Adelia, majka dvoje djece, koja živi skromnim životom u mjestu Augusta u SAD-u, u istoj ulici u kojoj žive i njihovi roditelji Nick i Nina, koji su vlasnici trgovine kućnim potrepštinama.

‘Moji roditelji nikad nisu radili pritisak na Georgea da se oženi i podari im unučad. Nitko u obitelji ne zamara se time’, kaže Adelia i dodaje:

‘Gotovo sam sigurna da se moj brat neće oženiti Stacey Keibler. Znam da bi htio biti odgovoran suprug koji će uvijek biti uz svoju ženu, ali to mu njegov posao ne dopušta. I zato vjerujem da više neće ući u brak’, izjavila je.

Za brak s glumicom Talijom Balsam, s kojom je u braku bio četiri godine, George je roditeljima i sestri rekao tek nakon što je s njom razmijenio zavjete.

‘Teško mi je shvatiti da je moj mlađi braco seks-simbol. Svi ga kod kuće zbog toga zezamo’, otkrila je Adelia Zeidler.

Povratak na Net.hr