PREVIŠE KOMPLIKACIJA

CHRISSY TEIGEN IZGUBILA BEBU U PETOM MJESECU TRUDNOĆE: ‘Šokirani smo i u dubokoj boli. Plakat ćemo bez prestanka’

‘Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve’, napisala je Chrissy

Manekenka Chrissy Teigen prije par dana primjena je u bolnicu u Los Angelesu zbog pretjeranog krvarenja u petom mjesecu trudnoće. Dirljivom objavom na Instagramu priopćila je kako su ona i njen suprug glazbenik John Legend izgubili bebu. Uz crno-bijele fotografije iz bolnice Chrissy je otkrila da su malenom preminulom dječačiću dali ime Jack.

CHRISSY TEIGEN PODIJELILA FOTKU S OPERACIJE VAĐENJA SILIKONA IZ GRUDI: ‘Nitko mi ne vjeruje pa evo ožiljaka’

“Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo čujete, u onoj boli koju nikada prije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi potrebnu tekućinu, unatoč vrećicama i vrećicama transfuzije krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno.

Nikada ne odlučujemo o imenima beba do zadnjeg mogućeg trenutka, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali smo iz nekog razloga ovog malenog dječaka u mom trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će zauvijek. Našem Jacku – tako mi je žao što je bilo toliko komplikacija da ti nismo mogli dati dom potreban za preživljavanje. Uvijek ćemo te voljeti.

SLAVNA MANEKENKA BLOKIRALA MILIJUN LJUDI JER JU NAZIVAJU PEDOFILKOM: ‘Ne mogu podnijeti vas idiote, psihopate…”

Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osjećamo svu vašu ljubav i istinski vas cijenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše prekrasne bebe Lunu i Milesa, za sve nevjerojatne stvari koje smo doživjeli. Ali svakodnevica ne može uvijek biti puna sunca. U ovom najmračnijem danu žalovat ćemo, plakat ćemo bez prestanka. Ali zagrlit ćemo se i voljeti još jače i proći kroz to”, napisala je Chrissy.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr