'Jako se potrudio da je vidi i da bude viđen s njom'

Teže je pratiti u kakvim su odnosima Chris Brown i Rihanna nego koliko se puta Kim Kardashian udavala i koliko su brakovi trajali! Strani mediji pišu da se Chris i Rihanna opet druže.

Rihanna i Eminem su trenutno usred zajedničke Monster turneje zbog koje su tijekom proteklog vikenda nastupili i u Rose Bowlu u Pasadeni. No, tamo se pojavio i Chris Brown.

Navodno je Chris (25), koji je nedavno opet prekinuo sa svojom djevojkom Karrueche Tran, viđen među publikom kako gleda nastup svoje bivše.

‘Chris je nastup gledao iz gomile, ali je zatim otišao u backstage kako bi bio bliže Rihanni. Jako se potrudio da je vidi i da bude viđen s njom’, ispričao je neimenovani izvor.

Njih dvoje se dogovaraju za susrete i navodno komuniciraju već tjednima.

‘Često joj šalje poruke otkada je izašao iz zatvora prošlog mjeseca, a ona je i jedan od razloga njegovog prekida s Karrueche. Chris vjeruje da im je suđeno da budu zajedno’, tvrdi upućeni izvor.

Par je imao vrlo nasilnu i turbulentnu vezu. Chris je 2009. godine pretukao Rihannu noć prije Grammyja. Unatoč tome, njih dvoje se vraćaju jedno drugome. Rihanna je 2012. godine prilikom sudjelovanja u Oprahinom showu izjavila: ‘Volimo se i vjerojatno ćemo se uvijek voljeti.’

Povratak na Net.hr