Charlie Sheen napao suprugu nožem?

Prema najnovijem policijskom izvještaju, potvrđeno je da je Charlie Sheen nasrnuo na svoju suprugu, koja ga je prijavila zbog obiteljskog nasilja, te da je upotrijebio oružje, a navodno se, kako pišu mediji, radi o nožu.

Brooke Mueller, supruga Charlieja Sheena, na sam je Božić prijavila holivudskog glumca policiji, koji je ubrzo priveden, te je blagdane proveo iza rešetaka.

Iako se isprva šuškalo da je Brooke inscenirala napad, saznaje se kako ju je Charlie zaista napao, te da je u nasrtaju upotrijebio nož.

Nakon što je provedena istraga, oglasila se glasnogovornica policije, koja je potvrdila javnosti da je glumac koristio oružje tijekom sukoba sa svojom ženom.

Policija nije navela o kojem se oružju radi, ali TMZ javlja da je riječ o nožu.

Glumac je nakon blagdana pušten uz jamčevinu od 8500 dolara i mora ići na satove kontrole bijesa.

Poznato je da je Chaerlie u prošlosti često dizao ruku na nježniji spol, a ističe se napad na bivšu zaručnicu Kelly Preston, koju je 1990. i nastrijelio.

Oglasio se i glasnogovornik glumca, nije htio davati izjave o napadu, nego je samo potvrdio da je do sukoba došlo i da oboje supružnika žali zbog incidenta, te da se nemaju namjeru rastati.

Prethodni članak:

arti-200912260015006

Povratak na Net.hr