banner

SEDMI U REDU ZA PRIJESTOLJE

ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: Meghanin i Harryjev sin Archie slavi prvi rođendan

Buckinghamska palača na Twitteru je čestitala Archieju rođendanu uz lanjsku fotografiju slavljenika, njegovih roditelja, Dorije Ragland te kraljice i princa Filipa

Kraljica Elizabeta II. u srijedu je čestitala prvi rođendan svom osmom praunuku Archieju, sinu princa Harryja i Meghan, vojvotkinje od Sussexa. “Sretan rođendan Archieju Mountbatten-Windsoru koji danas slavi prvi rođendan!”, objavila je na Twitteru Buckinghamska palača uz lanjsku fotografiju na kojoj je kraljica u društvu Archieja, Harryja, Meghan i Meghanine majke Dorije Ragland.

MEGHAN I HARRY PRESELILI U LOS ANGELES: ‘Odlučili su da će proširiti obitelj, ali sada im je najvažnije nešto drugo…’

 

Čestitali i prinčevi William i Charles

Harryjev stariji brat princ William i njihov otac princ Charles također su Archieju čestitali rođendan. Charlesov ured, Clarence House, objavio je njegovu fotografiju s Archiejem nakon krštenja u srpnju. Archie Harrison Mountbatten-Windsor sedmi je u redu za prijestolje nakon Charlesa, Williama, Williamovo troje djece i Harryja. Harry (35) i Meghan (38), bivša glumica rođena u Los Angelesu, objavili su u siječnju da će se povući s kraljevskih dužnosti i voditi neovisniji, privatni život uglavnom u Sjevernoj Americi. Nedavno su se preselili u Los Angeles.

HARRY ZBOG MEGHAN DOŽIVIO ŽIVČANI SLOM? ‘Bojao se da će ga ostaviti i uzeti mu sina; u jednom trenutku je ‘puknuo’…’

 

Pokreću dobrotvornu organizaciju

Harry i Meghan objavili su prošli mjesec svoje planove za pokretanje dobrotvorne organizacije koju su nazvali Archewell. Riječ Archewell, koja je izvedena iz grčke riječi arche, što znači “izvor djelovanja”, poslužila im je i kao inspiracija za sinovo ime. Par je također objavio prošli mjesec da planiraju okončati svaku komunikaciju s vodećim britanskim tabloidima.

Rekli su da se ne radi o ušutkavanju medija ili cenzuriranju točnog izvještavanja. “Mediji imaju pravo na izvještavanje i na svoje mišljenje o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, bilo ono dobro ili loše, ali ono se ne može zasnivati na laži”, rekli su Harry i Meghan istaknuvši kako se njihova nova politika ne odnosi na sve medije.

Meghan Markle, princ Harry i njihov sin ArchieFoto: Profimedia

Povratak na Net.hr