IZUZETNA BIĆA

ČESTITKE S ESTRADE: ‘Žene se trebaju bodriti, podržavati i jedna drugoj biti oslonac’

Za Međunarodni dan žena muškarci važne žene u svojim životima obično razvesele karanfilom ili ružom, a pripadnice ‘nježnijeg’ spola jedne druge ohrabruju i bodre.

Jeste li čestitali Dan žena svojim prijateljicama, majkama, sestrama i bakama? Ako niste, još imate vremena, a ako nemate ideja što da im poručite, možda vam naše poznate pjevačice daju poneku ideju.

Nina Badrić Dan je žena čestitala “svim divnim damama”, uključujući majke, kćeri, bake, unuke…

Danijela Martinović je Dan žena čestitala je fotkom buketa ruža, podsjetivši sve pripadnice istog spola koliko je žena izuzetno biće.

Lana Jurčević žene je za njihov dan počastila novim spotom.

Severina se podsjetila na podršku i komplimente koje je tijekom života dobivala od pripadnica istog spola.

SVI SU MISLILI DA JE GAY: Igor i Severina Kojić vole se već godinu dana

“Žene se trebaju bodriti, podržavati i jedna drugoj biti oslonac. Nema veće sreće nego znati da te vole žene i da u tebi gledaju prijateljicu”, napisala je pjevačica.

Ella Dvornik kratkom je čestitkom čestitala ženama njihov dan, priznavši da je smetnula s uma koji je datum.

I TO NA DAN ŽENA: Zaručnik pokušao ubiti Ellu Dvornik, pripremio joj zamku

“Za snažne žene: da ih upoznamo, da budemo one, da ih odgojimo!”, nazdravila je Jelena Rozga.

KAD JELENA OVO VIDI… Hauser priznao da ima DVIJE najvažnije žene u životu

Maja Šuput uljepšala je ženama njihov dan fotkom seksi Brazilca s kojim je snimala spot te poželjela svim pripadnicama ženskog roda jednu takvu lijepu uspomenu.

DRŽI GA NA ZASLONU MOBITELA: Maja Šuput čestitala Dan žena i priznala da pati za fatalnim Rafaelom

ŠTO SE MENE TIČE MI SMO U VEZI 😂😂😂 upoznala sam @rafaelporphirio u Brazilu prije desetak dana na snimanju spota. Izabrala sam ga iz kataloga modela. Kad je usao u prostoriju ostala sam šokirana njegovom ljepotom. Dakle on je prokleto zgodan. Ljepsi je nego na slici. Ja sam se toliko oduzela da ga nisam mogla pogledat u oci a kamoli se opustit i krenut opusteno snimati. Samo sam se smijala i govorila svojima u ekipi da ne mogu , da se sramim. Ja da se sramim??? On s druge strane je stalno ispitivao prevoditeljicu dali sam ja zadovoljna njegovim izgledom. Kao mala djeca. On nesiguran, ja se sramim. Nakon pola sata morali smo glumit par koji se grli, ljubi, voli … Brzo smo se uspjeli opustit. Preuzeo je inicijativu i ozbiljno dobro odradio sve sto su redatelji trazili. Ova slika nastala je usred snimanja i ja sam sam samo ponavljala : Sto se mene tice mi smo u vezi " 😂😂 Ekipa se naravno smijala a njemu smo sve morali prevodit jer ne govori engleski. Eto, sta ti je zivot. Sporazumijeli smo se jezikom a nismo mogli rijecima. Bio je to savrsen dan. Od tada mi ova slika stoji na zaslonu telefona. Cuvala sam je sebicno za sebe. Ali danas kada je Dan Zena pozeljela bih svakoj od vas barem jedan ovakav dan, barem jednu ovakvu uspomenu jer ne crvenimo se ko klinke precesto, ne osjecamo mrave u trbuhu svaki dan i ne grlimo ovakve likove dva put u zivotu. Sretan vam DAN ZENA i od srca vam zelim jednu ovakvu brazilsku pricu . Volim vas koke ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Povratak na Net.hr