GLAZBENA DIVA

CELINE DION ZATEČENA PONUDOM L’OREALA: ‘Nisam ovo očekivala u 51. godini’

Prije kanadske pjevačice, L’Orealove brand ambasadorice postale su mnoge poznate dame, poput Helen Mirren, Jane Fonde, Amber Heard i Duckie Thot

Francuska kozmetička tvrtka “L’Oreal” svojom je novom brand ambasadoricom i glasnogovornicom imenovala kanadsku pjevačicu Celine Dion (51). “Nisam ovo očekivala, osobito ne u 51. godini života”, rekla je Dion.

CELINE DION SE OBUKLA KAO MARY POPPINS, ALI FANOVI NISU ODUŠEVLJENI: ‘Previše si smršala, toplo mlijeko s medom ujutro i navečer’

Celine DionFoto: AFP

Velika čast

“S obzirom da na to da kozmetička tvrtka L’Oréal Paris ženama daje puno konkretnih razloga da se osjećaju dobro, snažno, da se usude podići glas, da se osjećaju ispunjeno i vrijedno, čast mi je postati globalnom ambasadoricom ovoga branda i predstavljati žene diljem svijeta.”

ŠTO SE TO DOGAĐA SA CELINE DION? Vidno ispijena pjevačica paradira polugola sa 16 godina mlađim dečkom

Prije Dion, L’Orealove brand ambasadorice postale su mnoge poznate dame, poput Helen Mirren, Jane Fonde, Amber Heard i Duckie Thot. Kanadska pjevačica svoj debi za “L’Oréal” imat će u kampanji za boju za kosu “Excellence Hair Color”, a reklama će se u medijima početi prikazivati 22. travnja.

Povratak na Net.hr