banner

OTVORILA JE DUŠU

CARA DELEVINGNE O DEPRESIJI, TEŠKOM ŽIVOTU I SEKSUALNOSTI: ‘Panseksualna sam. Zaljubim se u sobu bez obzira na spol’

Unatoč strahu od okoline, Cara je svoju prvu romantičnu vezu sa ženom imala s 18 godina

Glumica Cara Delevingne (27) za magazin Variety progovorila je o svom intimnom životu i seksualnosti. Otkrila je da je panseksualna, što znači da je privlače osobe i muškog i ženskog spola.

“Ja se konstantno mijenjam. Stalno se osjećam drugačije. Ima dana kada se više osjećam kao žena, a ima i onih kada se osjećam kao muškarac. Mislim da ću zauvijek ostati panseksualna”, pojasnila je te je dodala kako se inače zaljubljuje u nekoga koga gleda kao osobu, bez obzira na spol.

CARA DELEVINGNE ZBOG JEDNE OBJAVE OSTALA BEZ 100.000 PRATITELJA: ‘To su ljudi koji podupiru nazadne ideje’

“Nije mi bitno jesam li zaljubljena u njega, nju ili ono. Ja se zaljubim u osobu – i to je to”.

Cara je svoju planetarnu popularnost iskoristila kako bi javnost osvijestila o problemima mentalnog zdravlja među pripadnicima LGBTQ populacije. Njoj u životu nije bilo lako jer potiče, kaže, iz staromodne obitelji.

Prvu vezu sa ženom imala je s 18 godina

“Odrasla sam u staromodnoj engleskoj obitelji, a izraz ‘gay’ upotrebljavala sam u pogrdnom značenju… Bilo mi je neugodno kada bi netko pričao o lezbijkama. Takve stvari sam obično komentirala ‘to je odvratno’. Mislim da je to bilo zato jer si nisam htjela priznati tko sam. Nisam htjela uznemiriti obitelj. Bila sam duboko nesretna i depresivna. Kad ne prihvaćate dio sebe ili ne volite sebe, to je skoro jednako tome kao da ne postojite”.

Cara je s 15 godina doživjela živčani slom, a pila je, kaže, toliko antidepresiva do svoje 17 da joj više nisu ni djelovali. Unatoč strahu od okoline, svoju prvu romantičnu vezu sa ženom imala je s 18 godina.

Kada ju je djevojka ostavila, bila je užasno povrijeđena te je priznala ocu što se s njom događa.

Ne voli pričati o vezama

“Rekla sam mu ‘Slomila mi je srce’ i u tom trenutku sam mislila da će me izbaciti iz kuće. Bila sam prestrašena i prestravljena. No, on me je zagrlio i rekao mi je kako moja bivša djevojka nije vrijedna energije koju trošim na nju te da zaslužujem biti voljena”.

Cari se nakon toga povratio duševni mir.

CARA DELEVINGNE I ‘MALA LAŽLJIVICA’ SE ZARUČILE? ‘Ona mi je pokazala što je prava ljubav’

“Jednom kada sam progovorila o svojoj seksualnosti, više ništa nisam skrivala. Osoba od koje sam se najviše skrivala bila sam ja sama”, kazala je.

Delevingne je ponovo sama. Nedavno je prekinula dvogodišnju vezu s glumicom Ashley Benson, no nerado priča o svojim ljubavnim vezama te svoje partnere i partnerice skriva od očiju javnosti.

Povratak na Net.hr