TO JE ONA?!

BURAN ŽIVOT OSTAVIO JE TRAGA: Samo bi rijetki na ovim fotografijama prepoznali nekadašnju teen zvijezdu

Mischa se proslavila u seriji ‘The O.C.’ u kojoj je utjelovila lik Marisse Cooper

Mischu Barton (34), zvijezdu serije “The O.C.”, fotografi su uhvatili ispred njezinog doma u Los Angelesu u izdanju u kojem bi je teško prepoznali i najveći fanovi. Glumica je na sebi imala prozirnu majicu i donji dio trenirke, a kombinaciju je upotpunila mokasinkama. U ruci je držala plastičnu čašu s bijelim vinom i imala je zamišljen izraz lica.

Niz skandala

Danas 34-godišnja glumica imala je samo 17 godina kad je dobila ulogu u seriji “The O.C.” u kojoj je utjelovila lik Marisse Cooper. Tijekom snimanja serije Mischu se često moglo vidjeti na tulumima u Los Angelesu, a u to vrijeme sprijateljila se s poznatim partijanericama Lindsay Lohan i Kelly Osbourne. Međutim, ovisnost o izlascima i alkoholu uzeli su danak pa je Mischa u svibnju 2007. završila u bolnici zbog miješanja tableta s alkoholom. Iste godine uhićena je jer je vozila automobil bez važeće vozačke dozvole. Morala je pohađati predavanja o štetnosti alkohola te platiti 2000 dolara kazne.

Završila na liječenju

Mischa se u to vrijeme počela nekontrolirano debljati, a izvori bliski glumici rekli su da, nastavi li u tom smjeru, više neće moći dobiti nijednu ulogu. “Mischini su prijatelji prestravljeni budući da ona hranom kompenzira rješenje svojih problema”, otkrio je izvor blizak Mischi za strane medije. U srpnju 2009. godine glumičini roditelji i agent odlučili su intervenirati jer su zaključili da nije u stanju odletjeti u New York na jedan događaj. Mischa je nakon sastanka s roditeljima i agentom uzela jake sedative i onesvijestila se. Po dolasku u bolnicu bila je u strašnom stanju, a prijetila je i da će se ubiti. Doživjela je živčani slom i završila u psihijatrijskoj bolnici.

Mischa je upala i u financijske probleme jer je na vrhuncu slave kupila ogromnu kuću koju je godinama pokušavala bezuspješno prodati ili iznajmiti. Međutim, to joj nije polazilo za rukom jer ju je iznajmljivala za vrtoglavih 27.000 dolara mjesečno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr