U EMISIJI

BUJNA COCO ‘POPLJUVALA’ KOLINDU: ‘Ne da mi se više braniti njezinu politiku smanjenja deficita’

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović “zamjerila” se slavnoj Coco.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji Full Frontal poznate komičarke Samanthe Bee u kojoj se pojavila i njezina bujna “dvojnica” Coco T.

Kolinda je bila pozvana u emisiju jer je poznata komičarka i voditeljica obrađivala temu “Žene u politici”, pa je Kolinda trebala otkriti s kakvim se sve nedaćama nosila kao žena u politici.

BUJNA COCO T I KĆI POZIRALE U ISTIM BIKINIJIMA: Blizanke smo po mašnicama na guzi

“Događalo se da to postane zaista neviđeno. Nekoliko dana nakon izbora jedan je portal objavio scene iz nekog pornića tvrdivši da sam to ja “u akciji”, ispričala je Kolinda.

Komičarka se dobro pripremila za emisiju pa je primijetila kako su se mediji znali pitati gdje je Jakov, Kolindin muž, ali i kako su komentirali njezine modne kombinacije.

“Kada guglam svoje ime, vidim mnogo fotografija na kojima nisam ja, pogotovo u kupaćem kostimu. Zbog toga se osjećam kao objekt. To su fotografije iz Paname, na njima je američka starleta”, izjavila je Kolinda.

Ubrzo se pojavila i Kolindina dvojnica, slavna Coco T, koja baš i nije sretna što je uspoređuju s Kolindom.

“Ja nisam predsjednica Hrvatske. Iskreno, ne da mi se više braniti njezinu politiku smanjenja deficita, nemam mišljenje o tome”, požalila se Coco.

Povratak na Net.hr