SLAVNI ROKER

BRUCE SPRINGSTEEN KAŽNJEN JER JE PIO ALKOHOL U NACIONALNOM PARKU: Tvrdi da je popio ‘dvije male tekile’

Springsteen je uhićen 14. studenoga 2020. jer je, kako je preko Zooma rekao na ročištu, popio ‘dvije male tekile’ u New Jersey’s Gateway National Recreation Area

Legendarni roker Bruce Springsteen kažnjen je s 540 dolara nakon što se izjasnio krivim za konzumiranje alkohola u nacionalnom parku gdje je to zabranjeno, presudio je u srijedu savezni sudac. Superzvijezda je uhićena 14. studenoga 2020. jer je, kako je preko Zooma rekao na ročištu, popio “dvije male tekile” u New Jersey’s Gateway National Recreation Area.

BRUCE SPRINGSTEEN NAJAVIO NOVI ALBUM S AMERIČKIM ROCK SASTAVOM: Na njemu će se naći i tri nikad objavljene pjesme iz 70-ih

Springsteenu se također na teret stavljala nesmotrena vožnje i vožnja pod utjecajem alkohola, a sud je u srijedu odbacio te dvije optužbe, za koje ne postoji dovoljno dokaza. Springsteen je bio smiren tijekom priznanja iako je znao da je konzumacija alkohola na tom mjestu zabranjena.

Nakon što se početno izjasnio da nije kriv po tri optužbe, obrana i tužiteljstvo su se dogovorili da će se Springsteen izjasniti krivim za konzumaciju alkohola u zamjenu za odbacivanje dviju drugih optužbi i izbjegavanje suđenja. Sudac Anthony Mautone je primijetio da se tek unatrag dvije godine konzumacija alkohola u parku smatra kršenjem zakona.

Povratak na Net.hr