Hot

TRUDNA JE ŠEST MJESECI

BRITANSKI MEDIJI PIŠU: Meghan neće biti na Filipovom sprovodu jer ‘ne želi biti u centru pažnje’

Iako je imala blizak odnos s princom Filipom, Meghan Markle ne želi da sva pažnja bude usmjerena na nju na sprovodu. Meghan je trudna šest mjeseci

Izvori bliski Meghan Markle otkrili su britanskim medijima da Meghan nije htjela doći u Veliku Britaniju na sprovod princa Filip iz jednog razloga, a to je da ‘ne želi biti u centru pažnje’.

DETALJI SPROVODA PRINCA FILIPA: Sve će biti odrađeno onako kako je on to htio; stiže Harry, ali ne i Meghan

Njezini prijatelji istaknuli su kako su Meghan i princ Filip imali posebnu i blisku vezu te da ga je ona voljela.

Glasnogovornik Buckinghamske palače rekao je da Meghan neće doći na sprovod jer joj je ‘njezin liječnik rekao da ne putuje’. Meghan je trudna šest mjeseci i trebala bi roditi djevojčicu.

Par očekuje djevojčicu

“Meghan je rekla da joj je trenutno glavna briga podržati Harryja. Rekla je odmah da mu prepušta odluku hoće li on prisustvovati sprovodu ili ne”, rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

MEGHAN I HARRY OPROSTILI SE OD PRINCA FILIPA: Britanci baš i nisu sretni kako su to napravili; ‘Pa ti si mu bio omiljeni unuk!’

“Rekla je i da bi u ovim vremenima trebali ostaviti razlike po strani i ujediniti se. Smatra da je to ono što bi princ Philip želio te da je spremna oprostiti i krenuti dalje”, dodao je izvor.

Meghanina majka Doria složila se tvrdnjom da Meghan ne bi trebala nigdje putovati.

“Doria je inzistirala na tome da Meghan ostane iza i podrži Harryja izdaleka. Poput Harryja, Doria se vrlo zaštitnički odnosi prema Meghan i ne želi gledati kako ona riskira vlastito zdravlje. Stres je posljednje što joj trenutno treba”, kaže izvor.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr