TKO NOSI HLAČE U VEZI?

BRITANSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI ZRINKOM CVITEŠIĆ: ‘O ovoj ljepotici ovisi transfer Nike Kranjčara’

O Niki Kranjčaru i Zrinki Cvitešić nedavno su se raspisali američki mediji, a mladi par sada je zaintrigirao i Britance.

Nogometaš Niko Kranjčar i njegova djevojka Zrinka Cvitešić našli su se u centru pažnje nekih američkih medija nakon što se par preselio u New York.

ZRINKA CVITEŠIĆ ZASJALA NA CRVENOM TEPIHU: Svi su ostali zapanjeni njenom ljepotom

Sada o njima pišu britanski mediji, i to zato što se škotski Rangersi nadaju da će nogometaš potpisati za njihov klub. No, Britanci su uvjereni kako njegova odluka ovisi o Zrinki, “ljepotici zbog koje je nogometaš i odselio u SAD”.

 

Zrinka i Niko
Zrinka i NikoFoto: Željko Lukunić/PIXSELL

“Upoznajte ženu koja drži ključeve transfera Nike Kranjčara u Rangers – zapanjujuću hrvatsku glumicu Zrinku Cvitešić”, piše Daily Recordnavodeći brojne nagrade i priznanja koje je glumica dosad osvojila.

“Tko nosi hlače u toj vezi moglo bi odlučiti o tome hoće li Hrvat navući svijetloplavi dres u Škotskoj”, pišu Britanci, dodajući kako se Zrinkina karijera tek zahuktava, dok je Nikina na zalasku.

“Zrinka Cvitešić samo što nije postala velika filmska zvijezda u Americi i Niko će možda morati nagovarati svoju djevojku da New York zamijeni Glasgowom”, piše Daily Record.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr