UPUTIO APEL

BORIS ROGOZNICA NAKON ŠTO JE PRIZNAO AFERU: ‘Moja djeca me neće pamtiti po skandalima, nego po ljubavi’

Rogoznica tvrdi da će ga njegova djeca pamtiti po količini ljubavi, a ne po aferama

Nakon što je isplivala njegova prepiska s Alex Ognjenom, Boris Rogoznica za Story je rekao da je uvjeren da ga njegova djeca neće pamtiti po skandalima, već po ljubavi.

DORIS SE NE ZAMARA NEVJERNIM BORISOM: Okinula je selfi u kratkim hlačicama koji je njezine fanove ostavio bez daha

“Moja djeca i moja obitelj za mene su najveća svetinja i, bez obzira na tatine ili mamine pogreške, zauvijek će mi ostati centar svijeta. Moja će me djeca jednog dana pamtiti po količini ljubavi, truda i vremena koje im posvećujem, a ne po medijskim skandalima i aferama kroz koje provlače tatu samo zato što je javna osoba. Apeliram na sve medije da poštuju minimalne uzuse profesije i ljudskosti te prestanu objavljivati moje intimne, privatne fotografije i razgovore”, poručio je zadarski glazbenik.

Rogoznica je nedavno priznao aferu s Alex.

FATALNA LJUBAVNICA BORISA ROGOZNICE DRUŽILA SE S DORIS: Imaju i zajedničkih fotografija, iskopali smo ih

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, rekao je.

https://www.instagram.com/p/CCCJxrFJ8iG/

Povratak na Net.hr