NOVA DJEVOJKA

BORIS NOVKOVIĆ OPET LJUBI: Najpoznatiji estradni ‘Romeo’ zaveo balerinu pa je odveo na romantični odmor u Dubai

Kantautor od studenoga prošle godine ima novu djevojku, koju je početkom mjeseca poveo na sedmodnevni odmor u Dubai.

Boris Novković nakon niza ljubavnih brodoloma ponovno ljubi. Glazbenik je od studenoga prošle godine u vezi s balerinom i defektologinjom Anom Hanić, piše Story.

“Što da vam kažem? Vjerujete u neke odnose, ulazite u njih iskreno i pošteno, ali tužno je što u životu ništa nema garanciju. Mogu vam reći da ja i Ana imamo lijep i kvalitetan odnos”, rekao je Novković o novoj djevojci za Story, koju je početkom mjeseca odveo na romantični odmor u Dubai.

Tri propala braka

Boris se u kolovozu 2016. vjenčao sa Zadrankom Ines Katić nakon samo četiri mjeseca poznanstva. Razveli su se četiri i pol mjeseca kasnije, a Novković je tada poručio da nije izgubio vjeru u ljubav, iako mu je to bio treći brak.

“Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala”, napisao je tada Novković.

Vjenčanje Borisa i InesFoto: Dino Stanin/PIXSELL/PIXSELL

Prije braka s Ines, Novković je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, a devet godina s novinarkom Lucijom Matić, s kojom je dobio i dva sina, Nou i Bona.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr