Boris Novković : Bacio sam petardu Stavrosu u gulaš

Boris Novković priznao je da se dosta toga odriče kako bi bio fit, ali da mu je zato svaka subota praznik. Za svog sina kaže da će mu se truditi usaditi ljudske vrijednosti koje je imao njegov otac.

arti-201103070779006Ne paze samo žene na kilograme i izgled, a to je dokazao Boris Novković, koji je priznao da doživljava krizu gledajući u frižider.

‘Prijatelji me zovu Subotar jer preko tjedna jedem zdravo, lagano i dijetalno. Ne pijem sokove i alkohol, ne jedem slatko, samo salatu, meso i voće. Imam bolničku varijantu od ponedjeljka do petka, zato mi je svaka subota praznik, jer znam da ću okusiti slatko, ili naprimjer popiti čašu vina. Već godinama imam svoje male korizme’, rekao je u intervjuu za magazin Extru.

Novković se prisjetio i kako nije uvijek bio tako pažljiv, odnosno da je kao mlađi bio poprilično nestašan.

‘Jedno vrijeme stalno mi je bio na meti Jasmin Stavros. Jednom smo se našli na nekom slavlju kod Samobora gdje se u kazanu kuhao srneći gulaš. Uzeo sam petardu, došao do kazana i nehajno gurnuo petardu unutra. Odmaknuo sam se, a to je grunulo i cijeli gulaš je izletio po Stavrosu koji je vikao: ‘Ajme, ča je ovo bilo?’, ispričao je Boris.

Pjevač je istaknuo i kako će svog sina Nou naučiti ljudskim vrijednostima kojima ga je naučio njegov otac Đorđe.

Vezani članci:

arti-201103070779006
arti-201103040294006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr