BOLAN UDARAC

BORIS JOHNSON VIJEST O PRINOVI OBJAVIO U NAJGOREM MOGUĆEM TRENUTKU: Dok on slavi, njegova bivša supruga prolazi kroz pakao: ‘Raspada se…’

Johnson je sretnu vijest objavio samo nekoliko dana nakon što je majka njegove bivše supruge preminula od raka

Premijer Velike Britanije Boris Johnson prije nekoliko dana objavio je da se zaručio s partnericom Carrie Symonds i da očekuju dijete. Istovremeno, njegova bivša supruga Marina Wheeler tuguje zbog smrti majke Dip Singh koja je izgubila bitku sa zloćudnom bolesti, piše Mirror. “Trenutak nije mogao biti gori”, rekli su izvori. Johnson je sretnu vijest s javnosti podijelio samo par dana nakon što je 87-godišnja Dip preminula od raka. Za Marinu, koja je u procesu rastave i koja je lani imala dvije operacije tumora, to je bio vrlo bolan udarac.

BRITANSKI PREMIJER I NJEGOVA DJEVOJKA OČEKUJU PRVO ZAJEDNIČKO DIJETE: Najavili su i vjenčanje

Boris Johnson i Carrie SymondsFoto: Profimedia

‘Bila mu je velika podrška’

“Dip je Borisu bila velika podrška na početku karijere i odbijala je vjerovati lošim glasinama koje su kružile o njemu”, otkrio je izvor. Dodao je da je Marina bila jako bliska s majkom koju svi pamte kao milu i pametnu ženu. Marina i Boris u sljedećim bi tjednima i formalno trebali staviti točku na svoj 25-godišnji brak. Sada već bivši supružnici vjenčali su se 1993. godine i u braku su dobili četvero djece. Odluku o razvodu objavili su 2018. Nakon što se lani otkrila Johnsonova afera sa Symonds, njegova najstarija kći Lara opisala ga je kao “sebičnog gada”.

Izvor blizak Marini otkrio je da se ona teško nosi s rastavom i zdravstvenim problemima. “Raspada se”, rekao je. Johnson je imao afere s nekoliko žena. Jedna od njih rodila mu je kćer koja danas ima 10 godina.

PLENKOVIĆ SE SASTAO S BORISOM JOHNSONOM: Žele jačati odnose u gospodarstvu, ali i suradnju u području kulture, obrane i sigurnosti

Marina Wheeler i Boris JohnsonFoto: Profimedia

Povratak na Net.hr