Boris Banović aka Fashion Guru dolazi na chat

Nakon što je Boris Banović predstavio svoju kolekciju u sklopu Fashion.hr-a, poznati domaći modni kritičar i modni dizajner bit će gost našeg chata.

Mnogi su se već uvjerili u to da Boris Banović aka Fashion Guru nema dlake na jeziku, pogotovo kad je u pitanju stil poznatih Hrvata i Hrvatica.

U ulozi modnog kritičara odlično se snalazi, a dokazao se i kao modni dizajner. Njegova najnovija ekskluzivna muška kolekcija s potpisom autorskog branda ‘2B Boris Banović’ predstavljena je u sklopu nedavno održanog Fashion.hr-a.

Boris Banović završio je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem se trenutno nalazi i na magisteriju.

Nakon što je godinama bio buyer za prestižne modne tvrtke, krenuo je drugim smjerom te stvorio regionalno poznato TV lice ‘Fashion Guru’ te se istovremeno okušao kao kolumnist u nekoliko tiskanih i internetskih medija. Paralelno je razvijao vlastiti dizajnerski brand 2B Boris Banović koji njeguje klasičan, pomalo retro look muškarca, istovremeno modernog dizajna.

Sve ostalo što vas zanima o gostu našeg chata možete saznati u srijedu, 6. studenog s početkom u 13 sati.

http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=89e97c3cc1/width=596/height=600/entryLoc=bottom/titlePage=off

//www.youtube.com/embed/bVrRO43o0KM

Povratak na Net.hr